iyi günler başka bir bölüme mesaj attım ama silindi anlamadım,sorum şu: windows u siyah beyaz yapabilirmiyiz?örneğin bilgisayarı kapat penceresinde olduğu gibi?
Windows siyah beyaz?
monitörün renklerini kapat olur veya ekran kartı sürüclerinden renkleri kısarak da olabilir
denedim olmadı biraz daha yardım edebilirmisin?
ekran kartın mesela nvidia ise masaüstünde sağtıkla özellikler git oradan da gelişmişe tıkla açılan sekmelerde nvidia ile ilgili bir menü olacak dispılay optimize wizard a tıkla oradan karşına gelem sihribazdan renk ve görüntü ayarlarını değiştirebilirsin ekran kartını yazmaışsın o yüzden bu kadar yardımcı olabilirim
ekran kartım mobile intel 915GM/GMS,910/GML Express Chipset
LAPTOP kullanıyorum
uzmanlar yardım edebilirmisiniz?
ben yeni format attım arkadaşımdan aldığım orjinal cd ile arkadaşımda format atmıştı bilgisayarıma bi mesaj gelio 30 gün sonra xp nizi kullanabilmeniz için etkileştirmeniz gerekio die ama arkadaşım güncelleştirdiği için lisansınızın güncelleştirme sınırı dolmuştur dio ben şimdi ne yapıcam yokmu bunun bir çözümü lütfen yardım edin
ya benim dediğim farklı bişi 30 gün kaldı dio bana
beyler bu konu benim açtığım konu neden bunu konustunuz anlamadım sorunum windowsu siyah beyaz yapmak istiorum yani :D
orjinal CD ler 2 kısıma ayrılıyor yanlış hatırlamıyorsam. Tek bilgisayar için farklı, grup bilgisayarlar için farklı. Tahminim arkadaşın kendisi için almıştır o CD yi. bu yüzden malesef onu etkinleştirmen imkansız gibi görünüyor. Başka bir CD ye yönelsen iyi olur...
beyler konu windowsu siyah beyaz yapmak neden bunu burda tartışıyorsunuz ki