Lanetim.Com olarak aldığımız bir haberi sizlere sunuyoruz.Windows XP SP4 Geliyor.Daha önce paketler halinde yama olarak kurulabilen SP 4 artık kutu paket halinde ve tanıtım için kullanıcılara gönderilmiş durumda.
İncelediğimiz SP4 orjinal ve şık görüntünün dışında sisteme entegre edilen orjinal programlar ile daha göz kamaştırır hale getirilmiş durumda.Sistemi kurduğunuzda her türlü programı sistem içerisinde buluyorsunuz.Photoshop,Msn Beta gibi bir çok yeni çıkan sürüm ile birlikte paket oluşturulmuş durumda yayına başladı.Henüz piyasa satışı bulunmayan SP4 geniş bir yapı dahilinde tüm abonelerine SP4 denemelerini göndermiş durumda.Menü geçişleri oldukça hızlanmış durumda ve oldukça rahat bir yayın sergilemeye başladığını duyurmaktayız.
Özellikle dikkatimizi çeken bir nokta ise sistem içerisinde webmaster arkadaşları yakından ilgilendirecek bir haber ise sistem kurulumu tamamlandığında tüm tasarım programları CS 3 güncellemeleri yapılmış ve TR Lisanslı şekilde yüklenmiş duruma geliyor.Bu oluşuma henüz bir anlam verememiş olsak bile yakında microsoft yetkilileri tarafından bir açıklama ile bilgilendirme yapılacaktır.
SP3 ile SP4 ün peş peşe çıkması bizi bir hayli şaşırttı fakat karşılaştığımız sistemi çok beğendiğimizi özellikle vurgulamak isteriz.SP3 serisinde zaman zaman eleştirilerimize mağruz kalan windows sp4 serisinin deneme sürümünde dahil bizi şaşırtmayı başardı.Bakalım diğer Pack serileri yine peş peşe gelmeye devam mı edecek...
Kaynak : www.lanetim.com