Windows Store'un detayları ortaya çıktı!

CHIP Online
07-12-2011, 17:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Microsoft, Windows'un Apple ve Android'e rakip olacağı yeni cepheyi resmen tanıttı!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/wind ... ya-cikti_30738.html


Resimlerle: En iyi ve ücretsiz 40 Microsoft yazılımı!

Windows 8'in çıkmasına aylar var ancak Microsoft, işletim sistemindeki heyecan verici özellikleri duyurmaya ve anlatmaya devam ediyor. Daha önce de burada sizlerle paylaştığımız gibi bugün San Francisco'da düzenlenen basın etkinliğinde Microsoft, Windows'da bulunacak uygulama mağazası Windows Store'un detaylarını anlattı.

Buna göre Windows Store, Şubat 2012'de çıkması beklenen Windows 8'in beta sürümünde yerini alacak. Windows 8'in beta sürümünde Windows Store'daki tüm uygulamalar ücretsiz olarak indirilebilecek.

Windows Store'un önemli özelliklerinden bir tanesi de Windows Phone Marketplace'deki gibi deneme sürümleri sunacak olması. Bir uygulamayı denedikten sonra ödeme yaparak, yeni bir uygulama indirmeden onu tam sürüme dönüştürmek mümkün olacak.

Microsoft, Windows Store uygulamalarında gelirin yüzde 30'unu kendine ayıracak. Ancak bu oran, bir uygulama indirmelerde ve/veya uygulama içi gelirlerde 25.000 doları geçtiğinde yüzde 20'ye düşecek.

Tüm konu: Windows Store'un detayları ortaya çıktı!

İzleyin: İşte Windows 8'in kurulumu!

Resimlerle: En iyi ve ücretsiz 40 Microsoft yazılımı!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Windows Store, rakip uygulama mağazalarını zorlayabilir mi?

erkan1994
08-12-2011, 10:09   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
355 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2011

işallah içten dileklerimle dir ki zorlar ki rekabet olsun zorlasın ki biz kazanalım kaybetmeyelim hep tüketici sömüülüyor microsoft dışındaki her firma tamam microsoft da lisanlı ama o paranın hakkını hayli veriyor ve kazandıırıyor da ama diğer linux ve apple mac os x de onlar hiç vermiyor hatta bence bana göre mac os x ile linux un kodları kardeştir ve birbirine benziyordur benziyorlar zaten bunu sölerken hiç bir kanıtım yok belki evet ama sadece böle olduğunu hissediyorum ve biliyorum ama windows un da oraya kaymasını hiç mi ama hiç istemiyorum windows tamamen windows 9 da kapalı kaynak kodu kodlu devrimini yapmalı yapmalıdırda.......sevgilerle