windows sürümüm neden farklı,nasıl yükseltebilirim

termik54
08-01-2008, 12:22   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
7 mesaj

Bende xp var.geçenlerde format attım.bende lisanslı xp cd si var.onu kurdum.ama  benim bilgisayarımı aldığım firmadan ki hali lisanslı satın almış ve kurduğum biçimi farklı.
ben bilg.aldığımda ilk hali daha modern bi windows idi.aynı yerden para verip aldığım lisanslı xp i şimdi kurdum ama aynı modernlik yok.canım çıktı girmediğim yer kalmadı.xp lisanslım 95-2001 versiyonu yazıyor kimi yerde.
aklımda şu soruda var ;acaba lisanslı cd konusunda kandırldım veya uyutuldummu?cd i 2006 eylülde aldım.verdikleri versiyona bak.
alttaki resimdede eski vari xp şimdiki görünümüm.
lütfen yardım,nasıl modern xp edebilirim veya eklentimi var???
[URL=http://imageshack.us][/URL]

Son Düzenleme: Serkan Karadaş ~ 08 Ocak 2008 12:28
Aras Yurtman
08-01-2008, 13:11   |  #2  
Aras Yurtman avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
571 mesaj

Öncelikle görsel ayarlar, her Windows XP'de aynıdır. Bunun orijinallikle ilgisi yok. Windows'unuzun orijinal olup olmadığını öğrenmek için

adresine girip "Windows'u Doğrula"ya tıklayabilirsiniz.

Görsel ayarları kısa yoldan ilk hâline getirmek için, masaüstüne sağ tıklayarak ulaşabileceğiniz Görüntü Özellikleri'nde temayı "Windows XP" olarak değiştirebilirsiniz.

Ayrıca Denetim Masası'ndaki Kullanıcı Hesapları'ndan oturum açma/kapatma seçenekleri görünümünü değiştirebilirsiniz.

uGuR.uK
08-01-2008, 20:28   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj

arkadasım sen o sol üstteki "Copyright 1985-2001" yazısını kastediosan, o MS'in kuruluş tarihi ve xp'nin derlenip yayımlandıgı tarihi, yani sen o yılda alsan 3 yıl sorada alsan o tarih aynı olur, ki farklı olsa bile isletim sisteminde bisi deişmez. tüm xpler aynı zaten, sadece elindeki cd yeni bi derleme olur o kadar. cok takma bence...