Windows'da "con" isimli bir
klasör olusturmayi deneyin olmayacak
Cok ilginç ve inanilmaz bir durum. Bill gates dahil
Tüm microsoft ekibi bunun neden olduğuna bir cevap
bulamamış.
İnanmıyorsanız deniyin..
microsoft bulamamis kismi birz espiri olmus
Windows'da "con" isimli bir
klasör olusturmayi deneyin olmayacak
Cok ilginç ve inanilmaz bir durum. Bill gates dahil
bulamamış.
İnanmıyorsanız deniyin..
microsoft bulamamis kismi birz espiri olmus
evet copy con falan olabilir dogru onur:) ogle komutlar vardiya orda
Ayrıca eğer yaratmak isterseniz Başlat>Çalıştır a cmd yazıp enterlayın. Mesela c sürücsünde con isimli klasör oluşturmak için "mkdir \\.\c:\con" yazın(tırnaklar hariç) enterlayın c sürcüsünde con klasörü oluşur ama windows tan silemzsiniz silmek içinde rd \\.\c:\con yazıp enterlayın
Geçen gün Facebook'ta bununla ilgili bri video gördüm. Yok efendim bu Contorium diye bir elementle ilgiliymiş de...COM1 ve COM2 bu elementin izotoplarıymış da...
SAÇMALIK. Bizim insanımız bu saçmalıkları abartmayı çok seviyor. MS kendi yaptığı işletim sisteminde mi bilmiyecek.
Kesin bir açıklaması var: DOS'tan kalma komut oldukları için klasör ismi olmuyorlar.
CHIP Online forumlarında, piyasada her gün mantar gibi türeyen diğer forumlardaki kalitesiz ve ne idüğü belirli olmayan saçma konular görmek hoşuma gitmiyor.
@muhabbet
Bill gates dahil
bulamamış.
Bu yazıya bir kaynağınız var mı? Yoksa lütfen başkalarının "yalanlarını" copy/paste etmeyiniz.
tamam anladik iste dos komutu ama klosor olmuyor sonuc bu
Şuraya bakabilirsiniz. Daha ayrıntılı kanımca.
Tanıdığım birinin babası piskolog. Ona bir görünün isterseniz.
espiri yazdikya recep dun gordum ben kaliteni recep senin habire kufur ediyolar onlara kalite demiyonda bana gelince kalitemi oluyor? bende sizin gibi yuksekten ucanlari gormek istemiyom forumda ama malesef burdasiniz sacmaymista falan da sanki sizinkiler cok sey ben yapinca sacma oldu bir anda sen yapsan sacma falan olmazdi .ilginc bisey gordum yazdim iste ne varBen küfür eden görmedim. Küfür eden varsa "Uyar" butonu mevcut. Herhalde kullanmak çok zor değil. Ya da şikayet etmek.Her gördüğünüz ilginç şeyleri siz sorgulamadan uygular mısınızı?
Ben küfür eden görmedim. Küfür eden varsa "Uyar" butonu mevcut. Herhalde kullanmak çok zor değil. Ya da şikayet etmek.Her gördüğünüz ilginç şeyleri siz sorgulamadan uygular mısınızı?
bilmezmiyim kufur edenleri hic gormedin kufur mesajlarini silende bendim:) orda microsoft kismi espiri yazdim onu gormuyon her zamanki gibi isine geleni yapiyon. 14 yasinda insanlarin neyini sikayet ediyim bana yakismaz sikayetide pek sevmemSon Düzenleme: muhabbet ~ 11 Eylül 2009 15:45
Şuraya bakabilirsiniz. Daha ayrıntılı kanımca.
Tanıdığım birinin babası piskolog. Ona bir görünün isterseniz.
sagol canim ama tavsiyen icinde burasi pskoloji forumu degil sen bunu bu isle iilgili forumlarda paylas.burda program falan paylaslir
ilk önce windows 7
sonra RECEP BALTAŞ
sonra Hp-Tubos Melen
sonra oğuz da var , unutmuşum :)
şimdi de zannedersem ben olucam ,
bu siniriniz neden ?
bir konu da , 9 sayfa yazı okudum...
yazıdan çıkartığım sonuç hiçbirşey neredeyse !!!
9 sayfa bilgi paylaşsa herkes ya da bildiklerini anlatsa ben onları okusam daha yararlı olmaz mıydı ?
ama o 9 sayfa ne vardı...!!!
su anda senin yaptiginda farkli bisey degil osman farkindaysan konuya giriyon ve devam ettiriyon
muhabbet sen hala bu forumda mısın hani gidiyodun ayrıca konu alıntı ve bunu herkez biliyor
CON, NUL, COM1, COM2, COM3, LPT1, LPT2, LPT3,COM1 den COM9 ve LPT1 den LPT9'a bunlar eski dos komutları ile ilgili olduğu için oluşmaz ama illada oluşturmak istersiniz.
klasör adını verirken alt tuşuna basılı tutarken numpadden 0160 yapın.
[URL=http://img11.imageshack.us/i/ekranalntsej.jpg/][/URL]