arklar
ben q basic'te bi grafik animasyonu gibi bişiy yaptım matrixli fln.
bu program bir tuşa basınca da kapanıyo güzel güzel.
benm bu programı nası bilgisayarım otomatik olarak windows'u açıyosa, windows açılmadan önce açmak istiyorum. yani her bilgisayarı açtığımda programım açılsın. daha sonra bi tuşa basıyım, kapatayım ve windows normal bi ekilde açılsın.
bunun olabileceğini biliyorum çünkü çoğu virüs öyle açılıyo. bunu nasıl yaptıklarını bilenininz war mı?
windows'tan önce bi program açmak
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.bios tan hdd in sistem bölümünü değiştirilerek..
alıntı:,
bios tan hdd in sistem bölümünü değiştirilerek..
nasıl yane ? [:0]
yani hiç nero falan yüklemediniz mi siz - program 98'e kurulunca sistem dosyalarının güncellenmesi gerekiyor diyip programı baştan başlatıyor, zannedersem (emin değilim - bu konu biraz muhallakta kaldı ) system.ini veya win.ini dosyası içindeki satırı değiştirerek yapıyor bu işi - biostan hdd sistem bölümü değiştirmek de ne demek bu arada ???
norton dan tutunda ad-aware adlı programların hepsi windows tam başlamadan yapıyor bazı işlemlerini ama dikkat edin arkadaş windows başlamadan demiş yani windows bot sectoru okunmaya başlamadan demek ve abdulhamitkurtatay te boot ayarlarını değiştir demiş kesinlikle dogru gengar_cm ne istediğini tam belirtmemiş windows uygulamasının üst düzeyi başlamadan mı calışırmak istiyor yoksa windows hiç başlamadan mı ama yaptıgı programın calışması için bir sistem gerekli ve windows başlamadan çalıştıramaz............ :)
webaytek senin dediğin ise windows yüklenniyor ama tam olarak başlamadan araya program giriyor....... bu şekilde calışıyor. :)
haaa bir ayrıntı daha tekrar okudumda arkadaşın yaptıgı bilemedin 100 ve 200 satırlık bir programı boot tan calıştırmak için önde dos yükletmek tuşa bastıgında pr kendisini kapatıyormuş ya ozamnada windows u başlatmak ........................
yaa kardeşim boş ver sen bunları sistem yaz.
harbi bende şu sıralar sistem üzerinde calışıyorum win - lin kararı vermeye calışıyorum içinden birini tam anlamıyla ögrenmeliyim mbr den tutta boot ordan tutta kerneline kadar....... ama bilmiyorum zaman cok kısıtlı en iyisi oturdugum yerde oturmaya devam edim win xp diyeyim en iisi yada sistem kaynaklarını en az yoran win 98 se mi desem ..... :) sürücü tanıma konusunda klas xp mi dos tabanına cıkıp herşeyi yapabildiğimiz 98 se mi ....... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa karar veremiyorum belek tıkanması oldu mavi ekran geldi görüşmek üzere