Microsoft başkan yardımcısı Bill Veghte Windows'un geleceğini anlatan detaylı bir mesaj yayımladı.
Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/Wind ... jda-gizli_7899.html
Microsoft’un Windows tanıtım – pazarlama stratejisinin agresifleşeceğini bu haberimizde duyurmuştuk. Ayak seslerini de şimdi duymaya başlıyoruz. Microsoft Kıdemli Başkan Yardımcısı Bill Veghte’nin “tüm Windows kullanıcıları” adresli gönderdiği mesaj Windows’un yol haritası üzerine bazı ipuçları veriyor. Mesajı aynen aktarıyoruz:
Windows Yol Haritası Üzerinde Bir Güncelleme
Günümüzde, dünya üzerinde Windows işletim sistemi ile çalışan 1 milyardan fazla kişisel bilgisayar bulunmaktadır. Kişiler arası iletişim, bilgiye erişim, içerik oluşturma ve paylaşma ve buna benzer birçok özelliğin yanı sıra; hem ev, hem de iş ortamındaki bilgisayar kullanımına, çok önemli ve vazgeçilmez yenilikler katan Windows, seneler boyu bir katalizör görevi görmüştür.
Windows, çoğu insanın kişisel bilgisayarlarından mümkün olan en iyi değeri ve faydayı elde edebilmek için kullandığı, çok yönlü bir platformdur. Windows aynı zamanda, pazardaki en geniş kapsamlı bilgisayar, aygıt ve uygulama seçeneğini bir araya getirmesi bakımından da çok önemli bir yere sahiptir.
Bize bu değeri kattıkları için bütün Windows kullanıcılarına ve Windows için milyonlarca çözüm geliştiren yüz binlerce iş ortağımıza teşekkür ediyoruz.
Windows hakkındaki bazı düşüncelerimi siz değerli basın mensuplarıyla paylaşmak, Windows XP ile Windows Vista’ya ilişkin olarak yöneltilen bazı genel soruları yanıtlamak istiyorum.
Aşağıda üç konuya ilişkin en son gelişmeleri sizinle paylaşacağım:
1. Windows XP hakkında planlarımız
2. Windows Vista üzerinde kaydettiğimiz ilerlemeler
3. Windows 7 hakkındaki düşüncelerimiz
Tüm konu: Windows'un geleceği bu mesajda gizli
Kaynak: www.chip.com.tr
Tartışıyoruz: Windows'un geleceği hakkında ne düşünüyorsunuz?