arkadaşlar merhaba, birkaçgün önce sahip olduğum Asus marka Xp yüklü dizüstü bilgisayarımı Vista'ya terfi ettim...OEM Vista Home Premium satın aldım ve kurulumu format atarak yani sıfırdan kurarak gerçekleştirdim, aktivasyonumu yaptım, 2 güne kadar tüm updatelerimi sorunsuz bir şekilde gerçekleştiriyordum fakat artık her update yapmak istediğimde 80072f8f hatasını veriyor...ilgili yardım konusunu okudum, sistem saatinin hatalı olabilceğini söylüyordu fakat tüm kontrollerimi yaptım, hiçbir problem yok, saat ve tarihler doğru...ürünün doğrulamasıyla ilgili bir sorun olabilceğini düşündüm ve tekrar microsoftun sitesinden doğrulamayı gerçekleştirdim, orjinal ürüne sahip olduğumu tekrar onaylattım...konuyla ilgili internette araştırdım fakat bir sonuca ulaşamadım...bir fikri olan var mı?teşekkürler...
Windows Update 80072f8f hatası
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj
http://rapidshare.com/files/98805063/All_Update_.bat.html
Bunu indirip, üzerinde sağ tıklayıp, yönetici olarak çalıştırı seçtikten sonra çalıştırıp, işlem bittikten sonra tekrar windowsunuzu güncelleştirmeyi denermisiniz. Büyük ihtimal sorununuz çözülecektir.
OP Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
538 mesaj
dediğini uyguladım ama malesef aynı hata hala devam ediyor . . .