3-4 Gündür bilgisayarımdaki güncelleştirmeleri yükleyemiyorum.Hepsi Windows Net framework3.5.1 ile ilgili güncelleştirme.Güncelleştirmeyi başlattığımda hata kodu veriyor oda şu.Kod 80071A91.Windowsun kendi sitesindeki çözümleri filan denedim işe yaramadı hata vermeye devam ediyo.Bilen birisi varsa yardım ederse çok sevinirim
Windows Update Hata Veriyor
otomatik güncelleştirmeleri kapa.zaten bi işe yaramazlar.herkez otomatik güncellemeler olmadan virüs bulaşır,sistem açıkları oluşur diye bahsetmektedir ama adam gibi bi antivirüs programı kullandığında bunların hiçbirini yaşamazsın.eğer illada otomatik güncelleme olsun diyosan formatarsan sorun düzelir.
3-4 Gündür bilgisayarımdaki güncelleştirmeleri yükleyemiyorum.Hepsi Windows Net framework3.5.1 ile ilgili güncelleştirme.Güncelleştirmeyi başlattığımda hata kodu veriyor oda şu.Kod 80071A91.Windowsun kendi sitesindeki çözümleri filan denedim işe yaramadı hata vermeye devam ediyo.Bilen birisi varsa yardım ederse çokotomatik güncelleştiremeleri kesinlikle kapatmayın işletim sisteminiz nedir?
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
33 mesaj
tknsyen hepsini yüklemiştim dün hemde sp leriyle beraber ama olmadı