Windows Update Sorunu

Alpirem
25-09-2008, 14:55   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
25 mesaj

Başlattaki windows update seçeneğine tıkladığımda microsoftun güncelleme sayfası gelmesi gerekirken msn giriş sayfası geliyor.Bunu nasıl düzeltebilirim lütfen yardım edin...

stern
26-09-2008, 09:26   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,453 mesaj

http://update.microsoft.com/windowsupdate/v6/default.aspx?ln=tr linkten ulaşmayı denermisin ayrıca aşağıdaki dosyayı çalıştırıp siya ekrnaın kapanmasını bekle sonrasıda dilersen tekrar windows update'i kontrol et windows update ayrıca explorer içersinden araçlarda>windows update olarak ulaşabilirsin

stern
26-09-2008, 09:26   |  #3  
Yıllanmış Üye
1,453 mesaj

http://tools.mspro.org/Update/All%20Update.zip link

Alpirem
27-09-2008, 10:53   |  #4  
OP Yeni Üye
25 mesaj

Verdiğin linkte bu çıkıyor

Server Error in '/' Application.
--------------------------------------------------------------------------------

The resource cannot be found.
Description: HTTP 404. The resource you are looking for (or one of its dependencies) could have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable. Please review the following URL and make sure that it is spelled correctly.

Requested Url: /windowsupdate/v6/default.aspx

Alpirem
27-09-2008, 10:55   |  #5  
OP Yeni Üye
25 mesaj

Ayrıca o bat dosyasını daha önce de denemiştim düzelmiyor.Hala msn çıkıyor.Yine de çok saol ya uğraştığın için.

hergun
30-09-2008, 17:26   |  #6  
Taze Üye
1 mesaj

Explorer ı kaldırıp yeniden kurun bende de aynı sorun vardı yeniden kurunca durum düzeldi

piRe_
30-09-2008, 18:25   |  #7  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,183 mesaj

Windows Update kısayoluna sağ tıkladığınızda özellikler bölümünde Hedef: %SystemRoot%\system32\wupdmgr.exe yazdığından eminmisiniz.

Alpirem
03-10-2008, 12:45   |  #8  
OP Yeni Üye
25 mesaj

Exploreri kaldırıp tekrar kurma fikri güzel belki olur bi deneyim

Alpirem
09-10-2008, 15:01   |  #9  
OP Yeni Üye
25 mesaj

Bana yardım edebilecek kimse yok mu?

Semih Özyurt
09-10-2008, 18:56   |  #10  
Semih Özyurt avatarı
Yıllanmış Üye
2,748 mesaj

başlattan update gel özellikler de hedef bul de  çıkan dosyanın ustune tıkla büyük ihtimal düzelir

Alpirem
11-10-2008, 21:54   |  #11  
OP Yeni Üye
25 mesaj

Düzelmedi kardeş çıkan zaten başlattaki dosyanın kısayolu ama belki değişmiş olabilir ki büyük bi ihtimalle öyle

man on the moon
11-10-2008, 22:02   |  #12  
man on the moon avatarı
Yıllanmış Üye
2,151 mesaj

C:\WINDOWS\system32\rundll32.exe C:\WINDOWS\system32\muweb.dll,LaunchMUSite
bu bendeki windows update kısayolu. lazım olursa kullan

NAXTERRA
14-10-2008, 13:13   |  #13  
Taze Üye
1 mesaj

Arkadasım sırf bu sorun yüzünden foruma üye oldum bendede aynı sorun var ckvo.exe diye bir virüs bulaştıktan sonra oldu ne olduysa format attığım halde kurtulamadım bu illetten, aramadığım yer kalmadı bu problemi yaşayan sayılı insanlardan biriyiz çözümünü bilen varsa yardımlarını bekliyoruz...

Semih Özyurt
14-10-2008, 23:44   |  #14  
Semih Özyurt avatarı
Yıllanmış Üye
2,748 mesaj

İğrenç bir virüstür kendisi. Dosyaları gizler, kendisini de tabi ki. Bilgisayara bir sürü zarar verir. Restore klasörüne özellikle. Autorun.inf dosyası oluşturur her dizinde kendine. Pc yi her açtığınızda otomatik çalışır. System32 nin içinde ckvo.exe ve ckvo0.dll dosyaları oluşturur. Bu dosyaları hiç bi şekilde bulamazsınız. Temizlemesi de çok zordur. Antivirüs programlarını bile devre dışı bırakabiliyor. Ben 3 format ve yaklaşık 8 saatde düzeltebildim pc mi. Tabi şimdi olsa daha çabuk yaparım. Sağolsun bana çok şey öğretti bu virüs  

not :alıntıdır

son zamanlarda yaygınlaşan o kadar çok virüs varki artık internete girilmez hal aldı.üstelik bu virüslerin hepside birbirinden farklı.amvo.exe ve ckvo.exe virüsleri bunlara örnek olarak göstereceğimiz virüslerden.amvo.exe virüsünü daha önce incelemiştik ve nasıl silineceği hakkında çözüm üretmiştik.belliki amvo.exe ve ckvo.exe virüslerini aynı arkdas yazmış.

ckvo.exe virüsü o kadar tehlikeliki googlede ckvo.exe diye arattığınızda sorunlu kullanıcıların yazdıkları sorunlardan baska bişey hemen hemen görüntülenmez.biz cehennem.org olarak çözüm üretiyoruz.

ckvo.exe virüsünun mantığı amvo.exe ile hemen hemen aynıdır.bilgisayarınıza format atsanız bile o çoktan msconfig inize yerleşmiştir bile.kurtulmak için ise bilgisayarınızda panda 2008 kurulu olması yeterli.bunun yanında ise güncellemeniz gerekecek.bir aylık kullanım süresinden faydalanıp panda 2008 i bilgisayarınıza indirebilirsiniz

not alıntıdır

Son Düzenleme: Semih Özyurt ~ 14 Ekim 2008 23:48
ekrem-37
26-10-2008, 03:28   |  #15  
Taze Üye
2 mesaj

stern arkadaşım verdiğin linkten indirdiğim dosya(toplu iş dosyası ) tüm dertlerime deva oldu size teşekkürü borç bilir teşekkür ederim...

pasur
02-12-2008, 00:14   |  #16  
Yıllanmış Üye
115 mesaj

aynı sorun bende de var ve görünen o çözüm yok...

Crew
02-12-2008, 11:16   |  #17  
Yıllanmış Üye
209 mesaj

Evet Arkadaşlar Size Bir Çözüm Yolu sunayım belki düzelir ?

BAŞLAT-ÇALIŞTIR-CMD > msconfig yazın

karşınıza cıkan ekrandan başlangıc sekemsine girin
orada (virüs-trojen-keyloger-.inf Vb..Vb.. Olduğuna inandığınız Dosyaların isimlerini bi yeere not alın ve kapatın

Çalıitır bölümüne bu sefer REGEDIT yazıyoruz

çıakn ekranda düzenle sekmesindeki BUL'u tıklıyoruz ve msconfig den buludugumuz dosyaların isimni teker teker aratıyoruz eğer bulursa üzerine sağ tık SİL diyoruz..

Hepisini sildikten sonra PC RESET ...

bu kadar umarım işinize yarar...olmassa söleyiğn başak şeyler buluruz..Emin değilEmin değilGözünü devirmiş

pasur
12-12-2008, 13:20   |  #18  
Yıllanmış Üye
115 mesaj
semih_ozyurt
İğrenç bir virüstür kendisi. Dosyaları gizler, kendisini de tabi ki. Bilgisayara bir sürü zarar verir. Restore klasörüne özellikle. Autorun.inf dosyası oluşturur her dizinde kendine. Pc yi her açtığınızda otomatik çalışır. System32 nin içinde ckvo.exe ve ckvo0.dll dosyaları oluşturur. Bu dosyaları hiç bi şekilde bulamazsınız. Temizlemesi de çok zordur. Antivirüs programlarını bile devre dışı bırakabiliyor. Ben 3 format ve yaklaşık 8 saatde düzeltebildim pc mi. Tabi şimdi olsa daha çabuk yaparım. Sağolsun bana çok şey öğretti bu virüs  

not :alıntıdır

son zamanlarda yaygınlaşan o kadar çok virüs varki artık internete girilmez hal aldı.üstelik bu virüslerin hepside birbirinden farklı.amvo.exe ve ckvo.exe virüsleri bunlara örnek olarak göstereceğimiz virüslerden.amvo.exe virüsünü daha önce incelemiştik ve nasıl silineceği hakkında çözüm üretmiştik.belliki amvo.exe ve ckvo.exe virüslerini aynı arkdas yazmış.

ckvo.exe virüsü o kadar tehlikeliki googlede ckvo.exe diye arattığınızda sorunlu kullanıcıların yazdıkları sorunlardan baska bişey hemen hemen görüntülenmez.biz cehennem.org olarak çözüm üretiyoruz.

ckvo.exe virüsünun mantığı amvo.exe ile hemen hemen aynıdır.bilgisayarınıza format atsanız bile o çoktan msconfig inize yerleşmiştir bile.kurtulmak için ise bilgisayarınızda panda 2008 kurulu olması yeterli.bunun yanında ise güncellemeniz gerekecek.bir aylık kullanım süresinden faydalanıp panda 2008 i bilgisayarınıza indirebilirsiniz

not alıntıdı

maalesef bu çözüm olmadı...

staphyle
19-04-2009, 22:57   |  #19  
Taze Üye
2 mesaj

merhaba arkadaslar
vista kullaniyorum ve bikac gundur update konusunda problem yasiyorum..otomatik olarak update etmem gerektigine dair bi isaret geliyor bende update yapiorum fakat bu islemden sonra internet explorer calismiyor,bende onceki bir tarihe restore yapip kullaniyorum ama update den kacis yok..ne yapabilirim???

tesekkurler simdiden