arkdaşlar 512MB RAM ile HomePremium yada Business kullanan varmı tavsiye edermisiniz baktım 1GB ram yazıyor kullanan arkadaşlar varsa yorum yaparsanız sevinirim.
Windows Vista 512 RAM??
açıkçası 512 ram ile vista çalıştırmak pek mantıklı değil. xp kullanmak daha mantıklı. home basicte bile bazen yavaş.
oyun oynamıyorum diyorsan internet, müzik vb... uygulamalar için idare eder denilebilinir
512mb minimum ram ihtiyacıdır daha iyi verim almak için 1gb kullanmak gerekir tam verim almak için tavsiye edilen 2gb ramkullanmak gerekir
yok kardeşim sendeki 512 ram anca home basıc için olur istersen home premiumu dene ama yarıda ram hatası verecektir buyur dene ben biliyorum sonra 1 gb yaptım yükledim hevese kapılıp ama vista dediğin şey hiç bir işe yaramıyor marttan beri 3 ay kullandım kullanma bi hevestir boşuna paran gider(fikir benim beğenmeyen ark lar bildiği gibi...)
ben 512 mb ram ile ultimate kurdum ve hala da kullanıyom internet ve müzik için yetiyo
Ben 512 ram ile vista home premium kullanıyorum.XPdende 10 kat daha hızlı çalışıyor.Rahatlıkla kullanabilirsin.
BENDE 503 MB RAM VARDI
128 PAYLAŞIMLI E.K
KASMAZDI AMA PROGRAMLARIM UYUMLU DEİLDİ SORUNSUZDU AMA SADECE PROGRAMLARDA SORUN ÇIKARTIOR
çok teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için