Windows Vista Black Edition 2009 SP1 TR ile alakal

predator1982
01-02-2009, 13:17   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
162 mesaj

Merhaba arkadaşlar, Windows Vista Black Edition 2009 SP1+TR(orjinal diil) bu işletim sistemini almaya karar verdim, kullanan arkadaşlar lütfen biraz yorumlarmısınız diğer vista sürümlerinden ne gibi farkları var, birde imzamdaki sistem çalıştırırmı tşk ler....

Fattur
01-02-2009, 13:30   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
5,768 mesaj

O sistemi alamazsın.Offical değil.Ayrıca içinde black geçenlere pek yönelme.Zaten edit bir vista.benim tavsiyem git orjinalini indir internetten.Bul bi tane de crack kullan orjinal gibi.Ama editlenmiş sürümleri hiç tavsiye etmem.(Başkları tarafından editlenmiş)....
Bence onu alma..

Ha sşstem de çalışır vista.Eğer güvenemiyorsan

Bunu dene.
Buda açıklamalı linki:

predator1982
01-02-2009, 14:30   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
162 mesaj
Fattur
O sistemi alamazsın.Offical değil.Ayrıca içinde black geçenlere pek yönelme.Zaten edit bir vista.benim tavsiyem git orjinalini indir internetten.Bul bi tane de crack kullan orjinal gibi.Ama editlenmiş sürümleri hiç tavsiye etmem.(Başkları tarafından editlenmiş)....
Bence onu alma..

Ha sşstem de çalışır vista.Eğer güvenemiyorsan

Bunu dene.
Buda açıklamalı linki:

Tşk ederim linkler için, fakat anlayamadığım Black olan Ultimate mi acaba birde editlenmiş diyorsun o nedir? editlenmeyi kurtarabilmek için başka bir crack yapsak olurmu?

_cypher_
01-02-2009, 14:41   |  #4  
Yıllanmış Üye
1,389 mesaj

o dediğin tek lik wistaysa hec ugrasma içinde gpedit bile yok Gülümseme

Fattur
01-02-2009, 18:43   |  #5  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
5,768 mesaj
predator1982
Tşk ederim linkler için, fakat anlayamadığım Black olan Ultimate mi acaba birde editlenmiş diyorsun o nedir? editlenmeyi kurtarabilmek için başka bir crack yapsak olurmu?
Hayır ultimate falan değil.Adamlar belirli programla bazı şeyleri içine koyup bazı şeyleri içinden çıkartıyorlar.Bazıları kkötü amaçlı olmasada içinde black geçenlerin çoğu kötü amaçlıdır.Editlemeyi değişteremezsin.İçinden büyük ihtimalle bazı dosyalar silinmiştir.Bunları eklemek için Orjinal kopyası bi tane indirmek zoruna kalırsın.Yani yazık olur indirme Black'ı.

predator1982
02-02-2009, 14:15   |  #6  
OP Yıllanmış Üye
162 mesaj
Fattur
Hayır ultimate falan değil.Adamlar belirli programla bazı şeyleri içine koyup bazı şeyleri içinden çıkartıyorlar.Bazıları kkötü amaçlı olmasada içinde black geçenlerin çoğu kötü amaçlıdır.Editlemeyi değişteremezsin.İçinden büyük ihtimalle bazı dosyalar silinmiştir.Bunları eklemek için Orjinal kopyası bi tane indirmek zoruna kalırsın.Yani yazık olur indirme Black'ı.
ya ben indirmeyeceğim para ile satın alacağım,,