İndirmek için: http://sunbeam2000.deviantart.com/art/Longhorn-M7-Remix-102375115
Bu tema sayesinde bilgisayarınız çok güzel Concept LongHorn oluyor. Herkeze tavsiye ederim.
Windows Vista' dan LongHorn' a geçiş.
cok hoş bişeye benziyor, indiriyorum bakim nasılmış...
edit: hoş gözüküyor resmi ama çok çetrefilli, ugrasamam o sistem dosyalarını değiştirmekle bi tema icin
elaziglicok hoş bişeye benziyor, indiriyorum bakim nasılmış...değişmiyorki ben denedim erşim izni yok dedi(oturum admin olarak açılı) ama tema yı değiştirdi sadece klasörü koylada tune up utilites ile değiştr :)edit: hoş gözüküyor resmi ama çok çetrefilli, ugrasamam o sistem dosyalarını değiştirmekle bi tema icin
Güzel bişiye benziyo :D indiren varmı çalışıyosa indirecem :D
ben indirdim gayet güzel
tema güzel ve calışıyor arkadaşlar, güvenebilirsiniz. ben sadece o dosyaları değiştirmekle uğraşmadım, zaten yakında x64 sisteme geçicegim icin gerek yok dedim
bizimle bu güzel temaları paylaştığın için teşekkür ederim :)
SoN_KraLbizimle bu güzel temaları paylaştığın için teşekkür ederim :)Asıl ben teşekkür ederim. Her zamanki gibi güzel yorumlarınızı esirgememişiniz. Paylaşımlarım devam edecektir...
ya ben bunu indirdim ama nasıl kurulumu yapılcak biri detaylı anlatabilirmi acaba veya tune up utiliti ile nasıl yüklenir onu konuda bilgi verirseniz cok sevinirim bu arada paylasım icin saol ultimate...
yaw arkadaşlar bende tune up varda nası halledecez?Birde bu tema win vistada çalışıyo diMİ :D
minnoş_97yaw arkadaşlar bende tune up varda nası halledecez?Birde bu tema win vistada çalışıyo diMİ :Evet, Windows Vista için. Şimdi ben Tuneup ile nasıl yapıldığını resimler ile anlatıyım, Fakat elimde Tuneup 2008 olduğu için 2008' i anlatacağım...
NOT : Ben iki tane işletim sistemi kullanıyorum. Vista ve XP şuan Xp' de olduğum için xpde gösterdim. Siz Vista' da deniyeceksiniz.