windows vista grafikkarte problemi

catli42
23-10-2009, 02:05   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
267 mesaj

selam sayin saygi deger arkadaslar benim bir arkasin bilgisayari yeni 1 senelik yeni 0 dan yapilmisdi simdi söyle bir sorun var bilgisayar aciliyor ama ekran simsiyah kaliyor icini disini temizledik ramlari felan gragikkarteni cikarip takdik ondan sonrada vista yeniden format attim vede herse yolundayken masa üstüne geldik seyin meinbortun ses vede internet treibalarini cd koydum kendi yapti ondan sontada  garafikkaten cd koydum icinden   nvidia geforce 9500  indirdim instalien yaptim sordu yeniden bilgisayari baslamak istiyormusun diye evet dedim kapandi vede vista cizgileri geldi sesde geldi ama görüntü yine yok  neden olabilir acaba gragikkarte bozulmus olabilirmi acaba simsiyah ekran yanlis vista aciliyor ses felan geliyor görüntü 0 yani  nvida 9500 gt markasi
meinbort markasida asus

bu konuda bilgilerinize bas vurdum garantisi var galiba daha

Mustafa@PC
23-10-2009, 02:16   |  #2  
Mustafa@PC avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 5
13,125 mesaj

Bilgisayarı kapatın ve güvenli modda açın.

Güvenli modda ekran kartı sürücüsünü kaldırıp burdan indireceğiniz sürücüyü yükleyin ;

(Dili Almanca verdim )

Ardından normal modda başlatabilirsiniz sistemi...

catli42
23-10-2009, 02:31   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
267 mesaj

selam g?venli mode f8 basarak girdim oradada girdim ama sorun bilgisayari acip kapattinmi geri aynisi oluyor g?venli mode nasil tam bende? bilmiyorum ama f8 den girdim siyah arka ekran ?yle girdim sag tarafdada informasion bir sayfa vardi orada grafikrtini sildim yeniden y?kledim ama bilgisayari kapat yeniden baslat diyor yapiyorum bilgisayar aciliyor yani ses felan duyuluyor ama ekran simsiyah oluyor hic bir sey g?r?nm?yor birde g?venli mode girdim ama masa ?st?nde ekran ayarlama yeri varya 1024? 750 mesela orayi yapiyorum olmuyor sol tam geri gidiyor hafizaya almiyor anlamadim gitti? benim anladigim cocuk herhalde yanlis sey y?klemis oyun felan birde treiber yanlis y?klemis herhalde birde s?ylemiyor yani seyi mesela vista puan veri yaptim degisen bir sey yok 1 g?sreriyor tahminime g?re gragikkarte bozulmus olabilir yani tam emin degilim ?lcme aletim yok

burdaki gibi geldi vede bende gar?te managerden kaldirdim cd taktim yine aynisi oldu

Son Düzenleme: catli42 ~ 23 Ekim 2009 02:45
mustafa2116
24-10-2009, 11:43   |  #4  
mustafa2116 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 64
3,012 mesaj

Ekran kartının programı o ekran kartına ait olduğuna eminmisin çünkü bir de bu ekran kartlarının bit değer değişimleri var.

sisitemi geri yükle ekran geri gelir ama ekran ama ekran kartını konttrol et sys uyumsuzluğu hatası yazşıyorsun. gerkli sys yi bulmayı dene