Merhaba ben aşaığda özellikleri yazılı olan bilgisayarı uzun zaman önce aidatadan almıştım.Başlarda performansından memnundum.Ancak şu anda beni bıktırıyor.Normalde vista starter ile gelmişti ancak ben home basic kurdum.Aşırı derecede yavaş olmasada işlemci surekli yuzde yuzlerde dolaşıyor ne yapmam lazım yardım edermisiniz...Oyun oynamıyorum sadece ödev yapmak film izlemek gibi basit işlemler için kullanıyorum bu pcyi.
Windows Vista İşlemci Sorunu
Bilgisayarınızın özellikleri Kötü. Üzgünümki kötü. Ama internet te sorf yapmak,ödev çalışmak filim izlemek vs gibi konumlar icin ideal sayılabilir. Sorununuza gelince İşlemcinizin bu kadar zorlanmasını gerektirecek bir işletim sistemi değildir. Vista. Sağlam bir virüs taraması tavsiye ederim. Ve ısıları kontrol edin derim.
kardeş eger pc nden performas almak istiyorsan daha eski bir işletim sistemi kur bana göre win 7 kurabilirsin olmadı xp kurarsın bana göre win 7 kursan daha ii olur
Windows 7 kurmayı denedim ancak kurulum esnasında bilgisayar donuyor ve kurulum yapamıyorum.Windws 7 tum surumlerinde aynı sorun var bir suru dvd ile denedim duşuk hızlarda yazmak falan akla gelebilecek herşeyi yaptım ama olmadı.Bilgisayarım aerodan 2.6 puan aldı.Bu iyi değilmi.Birde ekran kartımı 256mb yaptım...(Nvidia geforge 6200tc)