arkadaslar bir dizustu almayı dusunuyorum ama vistanın cok kotu oldugunu soylüyorlar.kısaca ben alacağım bi,lgisayarın özelliklerini yazıyım.
core 2 duo 2.0
4 gb ram
1 gb turbo cache ekran kartı
250 disk
ne diyorsunuz bu bilgisayarda kasar mı
windows vista kasar mı?
mahmutca57arkadaslar bir dizustu almayı dusunuyorum ama vistanın cok kotu oldugunu soylüyorlar.kısaca ben alacağım bi,lgisayarın özelliklerini yazıyım.kesinlikle kasma yada herhangi bir sorun yaşamazsınız.
core 2 duo 2.0
4 gb ram
1 gb turbo cache ekran kartı
250 disk
ne diyorsunuz bu bilgisayarda kasar mıçok rahat kullanabilirsiniz.
Vistanın kötü olduğunu söyleyenlervistanın beklendiği kadar iyi performans vermediğini düşünenler ve Xp yi daha güzel bulanların söyledikleri bişey olsa gerek. Vista kullanmak istiyorsanız ve alıştıktan sonra bahsettiğiniz sistem özelliklerinde kolaylıkla kullanabilirsiniz.
tabi kullanacağınız program , oyun gibi yazılımların kasma yada çalışma sorunu donanımlarınızın yeterliliğine göre değişiklik gösterebilir. bu ne xp ile nede vista ile ilgilidir.
Son Düzenleme: Fatih_ARMAĞAN ~ 02 Şubat 2009 12:31
Sakarboy a katılıyorum...
Tatmin omlazsanız vista yükseltme yardımcısını kullanın...
Linux'taki gibi Root şifresi koruması olması lazım .ista kötü diyenler kullanmayı beceremeyenler olabiliyor.Veya çok eski sistemlerde kurmaya çalışanlar oluyor.Siz rahatlıkla kurabilirsiniz.
casama2bilgisayar kasmasina kasmaz ama o senin kullanim sekline de bagli tabikiAdam alcam demiyorki zaten.laptop alcakmış.yanında veriliyor diye onu mu yükliyeyim yoksa xp mi çekeyim diyor :D
bu arada vista felan alma windows7 cikiyor tavsiye ederim.