Vista ne kadar yavaş hantal dense de güvenlik düzeyi en üstte.
Yani çökmez .Başkalarının bilgisayarını çökertip ne yapıyn.eline ne geçicek ki sonra :D
Windows Vista Kullanıcıları Dikkat !
arkadaşım bırak bu boş işleri ..........cocuga cok yuklendik galiba, zorlamayin adami cokertemiyor iste.
Türk milletine yaaararlı bilgili adam gibi işler yap bak benim güvenlik duvarı kapalı antvi. kapalı tamammı hiç savunmasız şuan win7 pro 64 bit kullanıyom msdn tammmı orjinal çökert lan sana lisans keyini vericem :
ZAAAA :):):):)
EED :Dyokya kesin hesabini hecklediler o yazmadi.yada vista kurdu kullandi amerikadan hackerin biri onun makinesini cokertti oda bize kendi vistasinin nasil coktugunu gostericek.
şimdi şey der ben yazmadım kuzenim yazdı :):):)
kodlari ve serveri elinde dalga gecmeyin adamla.Zaten ispatliyamiyorda, gitmeyin ustune bukadar.Son Düzenleme: Kapalı Hesap (198278) ~ 27 Mart 2012 19:17
kimse öyle bişey çökertemez yattığı yerden
sanal bilgisayara vista kuruyorum 2 saate biter gir çökert
sunucular elimde yazmışsın sanki vista cloud tabalı bir sistem
çocuk çocuk işler...
bende windows vista kulllanıyorum kullanmamın nedenide orjinal olması.Vista stabil program değil ama win 7 vistanın stabil temizlemiş hali.Xp ile vista arasında Dağlar kadar fark varken vista ile win 7 arasında pek fark yok.
dead man dur yanlis sistemi cokerttin.Dur o vista degildi naptin chrome coktu.:)(resimdeki yaziyi okuyun)
herhalde adamın amacı sizi tırstırmak bence
dead man sende saçmalamışşsın havacı seni bende facebook hesabı kırıyorum sosyal mühendislik + keylogger ile herkesi kırıyorum ama senin gibi ben yok sizi çökertcem yok ananızı belleycem yok vista yı çökertcem
zaten kimse kıramadın ki hani kıracaktın
yukarda gördüğün gibi dead o zaman benide hackle antivir yok firewall açık ama windowsun firewallı işe yaramaz
Hadi bakalım ip yakala açık portu bul virüs at veya dos saldırısı yap
Not: sistem win 7 ha açık portta 80 onuda söyliyim
yukarda gördüğün gibi dead o zaman benide hackle antivir yok firewall açık ama windowsun firewallı işe yaramazhoopppp sirani bekle once bizi cokerticek.Adamin tek eli var makinemi bu.Dead Man Chromeden sonra sira kimde.
Hadi bakalım ip yakala açık portu bul virüs at veya dos saldırısı yap
Not: sistem win 7
Dead Man 2012 cokertme mixi yeni
http://www.youtube.com/watch?v=4EDymcnXIoU&feature=related
sen koda yazacaksında biz onu indirip sisteme sokup tıklayacağızda yada ara bellek boşluğundan faydalanacaksında explorerdeki uzun işi sana direk ip numarasını vereyim gene tırt çıkarsın başkada birşey değil modemi aşsan 3 tane farklı güvenlik duvarı var arada onlarıda aşacaksında sonra gelip antivirüs yazılımı ve ms güvenlik duvarını aşacaksın sen sanırım matrix' i fazla izlemişsin bir sistemin içine herhangi bir kod sokulmadıkça asla aşamazsın en fazla flod yapar durursun eski dos ve spoofingler ile canımı sıkarsan ping kaynağı olan ip nosunu banlatırım iş biter senlen internet hizmeti sunan sunucu uğraşır bana değemezsin bile.
Bugün bilgisayarımda kurulu olan Vistayı açtımda dank diye bi uyarı geldi jawa sürümünüzü güncelleyin diye kesin bunun işidir :D
sen koda yazacaksında biz onu indirip sisteme sokup tıklayacağızda yada ara bellek boşluğundan faydalanacaksında explorerdeki uzun işi sana direk ip numarasını vereyim gene tırt çıkarsın başkada birşey değil modemi aşsan 3 tane farklı güvenlik duvarı var arada onlarıda aşacaksında sonra gelip antivirüs yazılımı ve ms güvenlik duvarını aşacaksın sen sanırım matrix' i fazla izlemişsin bir sistemin içine herhangi bir kod sokulmadıkça asla aşamazsın en fazla flod yapar durursun eski dos ve spoofingler ile canımı sıkarsan ping kaynağı olan ip nosunu banlatırım iş biter senlen internet hizmeti sunan sunucu uğraşır bana değemezsin bile.Sistem çökertmek zor ama uzaktan yönerge işlemi yapılabiliyor..
İP-Port ikilemindenras gele bilgi yollarsan belki yönerglerden bir bilgisayarı kapattırırı :)6 milyarda 0.001 şansı var :)