Sistem açılışta bir windows hizmetine bağlanamadı diye bir baloncuk ile hata mesajı veriyor ve oturum nasıl deyim yarım açılıyor ve ayarlarımın hiçbiri etkin olmuyor buna programların ayarlarıda dahil. oturumu kapatıp tekrar açmayı bir kaç kez deneyince ancak düzelir gibi oluyor sorunun başlangıcı ise mcafee virüs programı mavi ekran hatası verdikten sonra silip trend micro kurdum fakat bu yazılımıda kaldırmakta sorun yaşadım ve kaspersky yükledim el ile kayıt defterindeki ve pcdeki tüm trend micro dosyalarını sildim hizmetlerden trend micro hizmetlerinide kapattım lakin bir düzelme olmadı beni formattan kurtaracak bir çözümünüz varsa sevinirim.
Windows vista logon ve hizmetler sorunu
Tüm virüs programlarını "Your Uninstaller" programıyla kaldırmayı deneyin. Windows DVD'niz ile onarım yapın. Sonra yeniden güvenlik yazılımını yükleyin.
your uninstaller 2008 ile zaten denedim fakat yinede olmadı hizmetlerdeki trend micro hizmetlerini devre dışı bıraktım ama yine olmadı hala aynı sorun devam ediyor sfc komutunuda denedim yine işe yaramadı bu hizmetlerdeki trend micro hizmetlerini nsıl kaldırabilirim yani silebilirim?
grup ilkesi istemcisi hizmetine bağlanmakta vista devamlı sorun yaşıyor yeniden vista kurmayı denedim fakat benim cdkeyi geçersiz deyip durdu anlaadım geçip kurmayı denedim bu seferde yüklü bir windowsun olduğu bu yüzden başka bir disk bölümü seçmem gerektiği hakkında uyardı.
windows vista dvdsi ile nasıl onarım yapıldığınıda basitçe özetlerseniz sevinirim zira direk kuruluma geçiyor bende xpdeki gibi seçenekleri bulamadım anlatırsanız sevinirim.