Arkadaşlar Windows Vistada eskiden puanım 3,6'ydı en düşük puan PC'ye format atmak zorunda kaldım ve şu an PC'min en düşük vista puanı 1,8 nedeni ne olabilir nasıl kurtulabilirim Yardım Ediniz.Ve Bütün Donanım ların aynı hiçbiri değişmedi.
Windows Vista Puanım Düştü?
driver setuplarını yükledinmi???
İşlemci : 1,8
Bellek(RAM):1,9
Grafikler:5,9
Oyun Grafikleri:4,5
Birincil Sabit Disk:5,3
Ekran Kartı Driverını Yükledim.
İşemcim:Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 2.66GHz
Anakartım:Foxconn P4M800P7MA Series
CPU Soket/Slot:1 LGA775
Bunlar Düşük Bunların Driver adreslerini buldum ama tam emin olmıyorum bana download Linkini verirseniz sevinirim..
garip bişey banada oldu bugün bir tanıdık laptop una vista kurmam için bana verdi ultimate kurdum puanları güncelledim 1 gb ram'i vardı ram puani 4.2 çıktı bende 2 gb ram var 3.3 bendeki bide home premium saçmalık ya kafasına göre veriyor bence puanları
OC ile alakalı birşey olabilir.Birde eğer ram ile ekran kartı aynı hafızayı paylaşıyorsa(paylaşım ekran kartı da denir) ondan kaynaklanıyor olabilir.Bir Overclock a dikkat et bence problemin ordan kaynaklanıyor.
Bu puanlama sisteminde tavan puan 5,9 mudur?
xAngmargarip bişey banada oldu bugün bir tanıdık laptop una vista kurmam için bana verdi ultimate kurdum puanları güncelledim 1 gb ram'i vardı ram puani 4.2 çıktı bende 2 gb ram var 3.3 bendeki bide home premium saçmalık ya kafasına göre veriyor bence puanlarısaa katılıyorum dostum bende 1 gb ram vardı puanım 3 kusurdu 1 gb ram daha aldım 2 gb ram var simdi 2,2 ye dustu sacmalıktan ote bisey degil bu puanlar kafanıza takmayın
anakart cdsini tak cdnin içine gir ve ordan vista klasörü vardır büyük ihtimal yoksa biraz karşıtır bulursun ordan driverleri yüklersin..
bence birda format at ve tek tek Driverları yükle
Format Atmak En Kolay Yol Olduğu Gibi, Bazen de Çözüm Olmadığı İçin Boşa Zaman Kaybı Olabiliyor. Bu Nedenle Öncelikli Olarak Format Dışı Seçenekler Denenmeli.
Benim Düşüncem; Bir Parça Değişimi Yap, Puanını Güncelle. Sonra Eski Parçanı Tak Bak Bakalım Hala Düşük Seviyede mi Yoksa Eski Düzgün Seviyesine Çıkmış mı ?
DipNot\\ Değerler Manual Olarak Girildiğine Göre, PC'Yi İlk Aldığımızda Yüksek Performanslı Görünsün Diye Satıcı Firma O Değerleri Manual Girmiş Olabilir mi ? Belkide Sisteminin Gerçek Puanı Budur ?