Windows vista starter olan bir bilgisayarım var.Trust marka bir ses sistemi aldım ama ses sisteminin 3 kablosu var benim bilgisayarda ise ses kartında iki giriş,5 artı 1 olan ses sisteminin 3 hoparlorunu kullanabiliyorum ne yapmam lazım yardımcı olabilirmisiniz?
windows vista Ses Sistemi
-yeni bis ses kartı alabilirsin
-çoklayıcı kullanarak bütün kolonları baglayabilirsin
arkadaşım senin 5+1 deyilimi yani kendinden anfili olan 5+1 kulanıyorsan bende kulanıyom şimdi senin bilgiayarda arkada ses çıkışları var orda yeşil olana takacaksın seninde bahsetiyin her halde biri kırmızı biri sarı diyeride beyaz senin kulanacağın kırrmızıyla beyaz kırmızı beyaz olanı 5+1 tak übür ucnanada bildiğimiz kulaklık ucundan takacaksın onuda bilgisayarın yeşil olan çıkşına tak tamam olacak yada hazır kablo al 5+1 bilgisayara takmak içinde elektoronikcilerde satılıyo al ordan tak yeni ses kartı almana gerek yok bendede aynı sorun vardı kendim yaptım oldu kafanın takıldığı yer olursa (sadik.dost@hotmail.com)
3. Kabloyu takınca seste azalma oluyor,hoparlorden kabloyu takınca ses çıkması gereken 3hoparlorden ses çıkmıyo nereye takarsam takayım. birde bu aralar garip bişey oldu ses sanki derinlerden bir yerlerden geliyor anlamadım neden. şimdi ben o zaman bir elektrikçiden çoklayıcı alıcam dimi?İşimi görucektır...İlgniz için teşekkür ederim.Sağolun