Windows Vista SP2 yüklemek istiyorum. Şuanda SP1 kurulu. Vista orjinal. Acaba SP2 yi microsoft.com dan mı indirsem yoksa Vista'da yüklü olan Windows Update'den mi yüklesem? Acaba Windows Update'deki toplam 380Mb yazıyor ama SP2 yi indirmeme ihtimali varmı? microsoft.com dan indirdiğimi kullanabilmek için ayrıca güncelleştirme yüklemek gerekir mi? SP2 yi yükleyince bilgisayarda hız artışı gözle görülebilir şekilde artıyor mu? Lütfen ankete katılmadan geçmeyin indircem yarın :) Cevaplarınızı bekliyorum...
Windows Vista SP2 Nasıl Yüklemeliyim?
windows update yükle kota dostu sp2 tonla yüküo sende yüklü olanlarda yüklenio
update yükle update yükle istersen 2 sinin de boyutuna bak farkı gör bende biri 110 mb di diğeride hatırlamaom netten bakarsınız epey fazlaydı
Teşekkürler. Başkaları da cevap yazsın arkadaşlar okuyorsanız niye oy vermiyorsunuz acil diyorum yarın indirecem...
SP2 veya herhangi bir güncelleştirmeyi yükleyip yüklememek bir seçenek değildir. Yükleyip hız meselesini kendiniz görün. İster WU üzerinden ister indirerek kurabilirsiniz. İndirirseniz, yükleyebilmek için kurmanız gereken 4.1 MB büyüklüğünde bir güncelleştirme var. O olmadan SP2'yi kuramazsınız.
SP2 yi mutlaka kur. Sistemde bariz düzelmeler göreceksin. SP2 içinde, SP1'den sonra çıkmış güvenlik,uyum, stabilite ve performans yamaları, Blu-ray yazma desteği,bluetooth 2.1 desteği, daha kolay Wi-Fi kurulumu, exFAT dosya sisteminin aktifleştirilmesi gibi.....
Teşekkürler yarın Windows Update ile indirip kuracağım
bence mc indir daha sonraki formatlarındada kullanabilirsin uptadeden indirirsen böyle bi şansın yok
En güzeli windows updateten indirmek.bilgisayarında ne kadar gerekli güncelleme varsa bulup yüklemiş olursun.ayrıca sp2li vistayı win7den daha başarılı buluyorum.
Sevmiyorum korsan yazılım istemiyorum vistamı seviyorum ben yahuu. Ya ben Windows Updatedeki Windows Vista Güncellemesi yazan güncelleştirmeleri yükledim sp2 olmadı bu??
Windows Update ile yükle ; çünkü microsofttan yüklersen 500-600 mb indirmiş oluyorsun ve sürekli ne zaman bitecek diye düşünüyorsun ama update sana hissettirmeden sessiz sessiz yüklüyor :) ama hız artışı pek olmaz sanırım yine de emin değilim... Ben SP2 entegreli indirip kullandığım için.