windows vista uyarı işaretleri

despy
17-07-2009, 12:26   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6 mesaj

Arkadaşlar son bir kaç gündür pacific fighters isimli oyunu oynarken oyun donuyor, siyah ekran veriyor ve ben masaüstünde döndüğüm vakit hareket etmeyen bir mouse ve şu aşağıdaki üçgen uyarı ile karşılaşıyorum. sadece klavyeyi kullanarak oyunun işlemini sonlandırdıktan sonra mouse takrar kontrolüme geçiyor ama o üçgen uyarı hiç bir şekilde kaybolmuyor ve üstüne geldiğim vakit bir açıklamada da bulunmuyor...

daha sonradan everest ile bilgisayarın sıcaklıklarına baktığım vakit bir anormallik de göremiyorum sizce bu oyunun donma olayını sistemin hangi parçası yapıyor ki birde karşıma böyle bir üçgen uyarı bırakıyor. bu üçgen uyarının manası nedir, yardımcı olursanız sevinirim...

kirpikral123
17-07-2009, 12:50   |  #2  
Yıllanmış Üye
772 mesaj

sanal bellek miktarı yetersiz,bellek miktarını arttırman gerek. Bilgisayar sistem özellikleri gelişmiş sistem ayarları gelişmiş performans ayarlar gelişmiş sanal bellek değiştir 4096 yap sorun kalmayacaktır...

Furkan Okutan
17-07-2009, 13:23   |  #3  
Furkan Okutan avatarı
Yıllanmış Üye
689 mesaj

arkadaşlar bu üçgen benim xp laptopdada oluyor geçen sanal bellek yetersiz diye uyarı çıkt tamam dedim exe ler çalışmadı reset attım disk birleştirdim hala çıkıyor ne yapabilirim?

despy
17-07-2009, 21:55   |  #4  
OP Taze Üye
6 mesaj

4096 mb ram var sistem 3300 mb olarak kullanıyor daha ne kadar arttırmam lazım sence? :)