Arkadaşlar ben windows vista ultimate kullanıyorum ekran Philips 107T6 vistanın görüntüyü çok düzelttiği söylendi ama ben de tam tersi oldu ekran devamlı bulanık ekranı her gören niye ekran böyle diyor böyle bir sorun xp'de de oluyordu ama o zaman lightframe 3 yüklü oldugu için bulanıklık fazla sürmüyordu hemen geçiyordu monitör sorunlu dedim ama sdministrator hesabını açtığımda görüntü bulanık değildi orada biraz kullandım orada da görüntü bulanmaya başladı lightframe 3 yüklüyorum lightframe.exe yok diyor sizce sorun ne olabilir ve nasıl çözebilirim
windows vista ve philips 107T6 monitör
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
275 mesaj
black_floodmonitörün uyumsuzluk yaşıyor büyük ihtimallen vede ayrıca renk tonlarını düzenlemede sorunu var başka bir monitör bağla göreceksinki herşey düzelecek.yani diyorsun ki o monitör gitmiş yeni bir monitör gerekiyor eger onu kullanacaksan bulanıklıklara görüntü bozulmalarına alışmak zorundasın
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
275 mesaj
arkadaşlar şöyle bir çözüm buldum philips lightframe nin en son sürümünü internetten indirdim windows xp sp 2 uyumluluk modunda yönetici olark çalıştırdım lightframe kurulduktan sonra bulanıklık bir süre sonra geçti ama hala bazen bulanıyor bulanınca masaüstünde duran lightframe e 3-4 kez tıklıyorum biraz sonra düzeliyor neden böyle bir şey yapıyor hiç anlamış değilim