herkese iyi günler arkadaşlar benm sorunum başlıktada belirttiğim gibi driver ini yükleyememden dolayı bu sorunu almam.Anakartım Asus M2N4-SLI sitesinden gidiyorum driverini indiriyorum yükleme işlemi gerçekleşirken vistadan programın yayımcısını doğrulayamıyor mesajını alıyorum yinede yükle dememe rağmen sonuç alamıyorum microsoft a mail attım asus a mail atın diyorlar daha atmadım asus a ama güvenlik duvarının bu uyarısını geçebileceğimi bir yöntem yada daha önce başına böyle olaylar gelmiş bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum hepnize iyi forumlar
Windows vista yüklü ses çıkış aygıtı yok
bende hp pavilion dv6 kullanıyorum kendi sitesinden indirdim ses kartını yükledim...daha sonra
windows update yeni bir sürümü var dedi yükledim.. bir daha ses çıkmadı bilgisayarda...bu şey vistada oldu bu 7de hiç sorun çıkmıyor :D anlıcan vistanın doğuştan gelen bir ses özürlülüğü var sorun aygıtta yada asusda değil bence...
bence de sorun vista da ama 3bucuk yıldır böyle bir problem olmayıp bir anda olması ve ses kartımın driverinin sadece 2007 yılında yayınlanan 1 tane beta sürümünün olması çok ilginç :) neyse tekrar araştıracağım microsoftu arayıp :)
http://windows.microsoft.com/tr- ... no-sound-in-windows buraı da inceleyebilirsiniz. Adımları okumanızı tavsiye ederim.
site bu kardeşimaynı işlemi yapmıştım sonuç alamamıştım şimdi bir daha denedim yine soruç alamadım kardeşim
http://support.microsoft.com/kb/948481/tr
bu hizmet paketi ile ilgili bir sorun
yalnız bu sorunu çözebilir bide bazı programlardan ses çıkmayabilir windowsun programları örn. windows media player..
yeniden başlatmayı unutma..aygıt yöneticisi görüntüsünü göstereyim sizlere
microsoft hatanın vistadan kaynaklanmadığını söylüyor asus tan dolayı kaynaklandığını belirtiyorlar vistaya uygun olmayan sürücü olduğunu söylüyorlar ama asus yaklaşık 4 yıldır ses kartımın güncellemesini sunmuyor zaten kafam karıştı
Son Düzenleme: candurak1 ~ 10 Mayıs 2011 16:43
kardeşim bilgisayarın beyni bulanmış bence 2 antivirüs kurmuşsun :((
o da çözmüyosa format at win 7 kur ben vista kullanıyom 7 var bende ama çok özellikli..
win7 kurdunda ses kartını büyük ihtimalle bulur..
en uğraşmak istemediğim şey format atmak mecbur ona kaldık heralde atarım yine düzelmezse ben yokum bundan sonra başlarım sesine :)
win7 ye heralde zorunlu geçirme hareketleri bunlar kardeşim geçicez mecbur sanırsam :)
neyse sağlık olsun windows 7i microsoft tabletler ve dokunmatik yüzey için yapmış o yüzden biraz büyük simgeler.. sevemedim şişirmişler. ayrıca vista 7den daha güvenli ama performans açısından 7 derim...
[url=http://goo.gl/mc9cY][/url]
bu sorunu alıyorum hala formatta attım bilgisayara sp1 yokkende aldım bunu sp1 varkende aldım sp2 varkende aldım üstüne bugun sabah actıgımda sorun düzeldi ses aygıtı basarılı bir sekilde yuklendi dedi bir res atayım dedim pc ye yine ses aygıtı yok diyor delirecem artık
Realtek Semiconductor Corp. - Other hardware - Realtek AC'97 Audio böyle bir update i de uzun ugraslarıma ragmen basarılı yukleme yapamadı
güvenli modda düzeltmeyi yapamadım bu konuda bilgsi olan arkadaslardan yardım bekliyorum