p4 2.8 1.256 mb ram asus a9250 256 mb ekran kartım war vista kursam sorun yaşarmıyım oyunda oynumorum
windows vista
Ekran kartında biraz sorun yaşayanilirsin.Vista kurman biraz bilgisayarını kasar.
ramın 256mb münimum 512 ram lazım yani kuramazsın kursan bile kanı arabası gibi çalışır yani bence hiç kurma pişman olursun
teması neyinize yetmiyo anlamıyom ya
arkadasım vistanın stabil calısması icin en en en az (taş catlasın) 1gb ram lazım(arkaplanda 50küsür islem calısıo, ultimate), ayrıca ekran kartıda az ve işlemcinin cift cekirdekli olması (pentium D veya core2duo(maddiyat yeterse:))) gerekio yoksa adam gibi performans alamzsın.
ve temalarda hem vista kadar deil hemde sistem kaynakların onun kadar olmasada kullanıo yine, bu sistemde teması bile kasar.
ramini arttırmadan kurma 512ile dahi kasabiliyor.(ultimate için söylüyorum)
rami adamın 256 değil 1256 yav sanırım yeter valla
bomba4rami adamın 256 değil 1256 yav sanırım yeterhaklısın dikkatsizlik işte.. bu ram dediğin gibi yeterlidir
imkanı yok o bilgisayar vistayı kaldırmaz
yok Barip kardeş 256 demiyor 1.256 diyor kaldırır
kansup4 2.8 1.256 mb ram asus a9250 256 mb ekran kartım war vista kursam sorun yaşarmıyım oyundaÇalıştırır.
Baripimkanı yok o bilgisayar vistayı kaldıneden kaldırmıyormuş ki nasıl bu kadar kesin konuşabiliyorsun çok rahat bir şekilde çalışır
ya arkadaşım 256 ram ile vista home premium kaldırabilir misin?Bas bas bağırıyorlar 512 de kasıyo diye
bence sadece 256 ram eklersen sorun kalmaz benim masaüstü bilgisayarım cel 2.4 GHz 512 ram ve 128 mb nvidia ekran kartı şuan windows xp kadar stabil ve hızlı çalışıyor