Merhaba ben toplama pc aldım ve bu pc'ye orjinal windows vista home premium aldım ve windows 7 e yükseltmek istiyorum yükseltmek için ne yapabilirim ücretlimi bilgi verirmisiniz?
Windows Vistadan windows 7 e Yükseltme Sorum var!!
Ama onların pc'si toplama değil ve bunu ücretsiz nereden bulabilirim yanlış bilmiyosam xp varken vista içinde yükseltme mağazalarda satılıyodu ama ucuza bunun gibi mi olur acaba yoksa siteden mi indircem
Windows 7 de yayınlandımı bilmiyorum ama varsa windows 7 home upgrade olanından almalısnız. Normal sürümlerden çok daha ucuzdur.
Ya arkadaşlar benim pc toplama işletim sistemim vista home premium nasıl ücretsiz veya az ücretle yükseltebilirim
Microsoft'a danışın: 444 67 87.
ya online müşteri hizmetiyle chatte görüştüm çok çelişkili sabah görüştüğümde toplama olduğunu söyledim vistanını orjianal olduğunu söyledim bana vista dvdsi yanında siyah bir form gibi bişey olması lazım dedi bende yoktu sonra akşam tekrar görüştüm detaylar için farklı bir kişi çıktı bu sefer bu kişi normal windows 7 almalısınız diyor 200$ a 2 yılda bir işletim sistemi mi değiştircez çok saçma