Merhaba, bn xp kullanicisiyim ve pc acilirken kullanici adinizi seciniz die bir yazi geldi, bu sorun şu sekilde basladi ; Dayım sabah bilgisayarla isi vardi ve isini hallettikten sonra nasil bulduysa ( soyledigine gore ) bi virus kendine kullanici acmis ve dayim ordaki biseyi silmis , pc yi kapatmis bi kac saat sonra bn pcyi actim ve bu yaziyla karsilastim. Yardimci olabilirmisiniz acaba.
Windows Xp: Baslamak için kullanıci adınızı seçini
control userpasswords2
Başlat çalıştıra yukardakini yaz açılan yerde bilmediğin kullanıcı varsa sil (guest hariç.) Sonra kaydedip pc yeniden başlat.
Eğer olmadı ise yukarda verdiğim şeyi tekrar yapıp kendi kullanıcı ismine tıkla "kullanıcı bu bilgisayarı kullanmak için parola ve ad girmelidir" kısmında işaret varsa kaldır ,uygula. parola ekranı gelirse boş bırak tamam de çık.
kullanıcı adına
administrator yazıp parola kısmını boş bırakıp deneyebilir misin ? bilgisayar açılacak mı?
güvenli kip'te açmayı denedin mi ??
ekran görüntüsü atabilir misin ?
cep telefonuyla falan çekerek..
ekran görüntüsü atabilir misin ?Kardes bn en basindan yuklemek istiyorum ama tel den girdigim icin bi turdu atamadim ama şu şekilde tarif ediyim , hani xp acilirken hos geldiniz die bi yazi yazar arka plani mavi olan aclis ekrani hah iste orda ekranin yarisinda " baslamak icin kullanıcı adı seçiniz " diyor dier yarisida bos baska hic bisi yok bide sol alt tarafta bilgisayarı kapat yazıyor o kadar.cep telefonuyla falan çekerek..
Ama resimi yuklemeyi gene denerim kardes
evet resmi gördüm...ama durum pek düzeltilecek gibi görünmüyor en azından admin kullanıcısına ulaşabilsek belki bir şans olabilirdi..şansın varsa yedeklerini alıp format çekmek en basit düzeltme yöntemi olacaktır.. kurtarma konsoluyla kurtarabilirsin ama uğraşmaya değmez..
http://pcsupport.about.com/od/op ... instxprepair1_4.htm
Burdan 4.5.6. sayfaya bakıp resimlerde yapabilirsin.
6. sayfadaki repair seçeneğini seçin Onarma başlıcakdır.
http://pcsupport.about.com/od/op ... instxprepair1_4.htmTesekkurler bi denerim , sonucu bildiririmBurdan 4.5.6. sayfaya bakıp resimlerde yapabilirsin.
6. sayfadaki repair seçeneğini seçin Onarma başlıcakdır.