arkadaşlar windows xp cd sine program entegre etmeyi benim gibi merak edenler için:
bu da win xp cdsine sp3 ve sata driver entegre etme videosu:
videolar www.ogren.tv den
arkadaşlar windows xp cd sine program entegre etmeyi benim gibi merak edenler için:
bu da win xp cdsine sp3 ve sata driver entegre etme videosu:
videolar www.ogren.tv den
ewet tek kötü yanı uzun sürmesi ama sonra format atarken emeğinin karşılığını alıyorsun:D
peki arkadaşlar merak ettiğim bişi var bende xp sp2 entegre edilmiş bir windows cdsi var buna sp3 entegre etsem nası olacak yani demek istediğim sp2 üzerine sp3 entegre edildiğinde sp2 de kalıyormu o cd de yoksa sp3 onun yerini mi alıyor yoksa cd oluştururken sp2 olmayan sade bir windows cdsine mi ihtiyaç var yardımlarınızı bekliyorum
yoo sp2 kurulu windows xp cdsinede sp3 entegre edilebilir.sp3 kurulur format attığında.
sersanempeki arkadaşlar merak ettiğim bişi var bende xp sp2 entegre edilmiş bir windows cdsi var buna sp3 entegre etsem nası olacak yani demek istediğim sp2 üzerine sp3 entegre edildiğinde sp2 de kalıyormu o cd de yoksa sp3 onun yerini mi alıyor yoksa cd oluştururken sp2 olmayan sade bir windows cdsine mi ihtiyaç var yardımlarınızıSp'lerde şöyle bi durum söz konusudur; sp2, sp1'i içinde barındırır sp3 ise sp2'yi içinde barındırır yani sp3'ün içinde sp1 de sp2 de mevcuttur. Senin soruna gelince sp3'ü entegre edeceğin zaman sp2 deki dosyalarla yer değiştirecektir güncel dosyalar olmayan dosyalar ise eklenecektir yani temiz bi xp cd'side olsa olur sp2ye sp3'üde direk entegre edebilirsin
"Microsoft Windows XP Home Edition SP2 Turkish" kurulum CD'sine "Servis Paketi 3"ü (SP3) nLite programı ile entegre ederken bu işlemler sırasında SP3'ten sonra yayımlanan güncelleme paketlerinin de (Hotfixes: Düzeltme Dosyaları) bu kurulum CD'sine eklenebileceğini aşağıda verilen bağlantıdaki anlatımda izlemiştim. Fakat bu anlatımda belirttiğim konuya ilişkin detaylı bilgi verilmemektedir. Burada kurulum CD'sine entegre edeceğimiz güncellemeleri doğrudan ".exe" uzantılı "Uygulama" dosya türü olarak mı yoksa üçüncü parti programların eklenmesinde anlatıldığı gibi ".cab" uzantılı "Kabin Dosyası" türüne çevirerek mi ekleyeceğiz?
SP3 Eklenmiş Otomatik Kurulan Türkçe Windows XP Kurulum CD'si Hazırlamak:
http://video.shiftdelete.net/ani ... ir_viewlet_swf.html
İlk önce konu sahibine bir şey söylemek: ya sen bu konuyu açmışsın hiç dönüp baktınmı? virüs buluyor benim nod32 neden acaba? :( mody sana da cevap vereyim ben bu konnuyu çok araştırdım. exe uzantılar olamıyor malesef sadece .cabları ekleyebilirsin;)