merhaba arkadaslar ben viewsonic 20" lcd mönitör aldım dvı var dediler ama yok çıktı birde ekranının yazı karakterlerinden midir nedir bi problem var menu acılıslarında yazılar bazen daha kalın cıkıyor bu monitörlemi alakalı windows lamı mesala baslata girdiğimde yazılar normal ama programlarıma geldiğimde yazılar kalın yada bir uyarı menusunu ekranın sagına sürüklediğimde farklı solna götürdüğümde farklı fontaymıs gibi suanda bile bu yazıyı yazarken yazının sol kısmı gölgeli gibi daha kalınmış gibi sağ taraf daha ince ve normal sizce bu problem neden olabilir ekran kartını kaldırıp yeniden yukledim mönitörüde cd den yukledim msn feza33@hotmail.com
Windows xp de font sorunu
DOSTUM LCD LER SATILIRKEN DEFAULT OLARAK EKRAN İKİYE AYRILI OLARAK GELİR..BENDEDE AYNI SORUN OLMUŞTU..EKRANIN TAM ORTASINDA SANAL SANKİ BİR ÇİZGİ VARMIŞ GİBİ SAĞI BAŞKA GÖSTERİR SOLU BAŞKA..BU SORUN DEĞİL...
ÇÖZÜMÜ İSE ÇOK BASİT MONİTÖR ÜZERİNDE MENÜ TUŞU VARDIR ONLARLA İLGİLİ KARIŞTIR MUTLAKA BULURSUN...
DİĞER HİÇ BİR DONANIMLA OYNAMA...
HA UNUTMADAN BİLMİYORUM SENİNKİNDE VARMI AMA BİRDE MON.ÜZERİNDE AUTO TUŞU OLALI ONA BASMANDA YETERLİ OLUR...YADA DENEYEREK BULABİLİRSİN....
dostum dediğn doğru bu mesajı yazdıktan kısa bir sure sonra monitor üzerindeki tusları oynayarak buldum cozumu desteğin için sagol
----------BEST OF THE CHIP FORUM-------
SORUNLAR İÇİN BURADYIM....
ben kaç aydır kullanıyorumb bende öyle sağ farklı sol farklı olmadı.hepsinde değil o.ben hiçbirinde rastlamadım ama...