Windows XP'de Karşılama Ekranını Kullana

HPQ-User
18-06-2008, 14:37   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2007

Oğuz sormuş:
Selamlar. Benim sorunum şu :

Vİsta yüklü bilgisayarımdan Vistayı kaldırıp XP kurdum. Sürücüleri yüklemeden önce de "parola korumalı yönetici" ve bir de "sınırlı" olmak üzere 2 kullanıcı hesabı oluşturdum. Ve seçimim üzerine bilgisayarın açılışında kullanıcı seçmemi isteyen Karşılama Ekranı geliyordu. Fakat sürücülerin hepsini kurduktan sonra karşılama ekranı gelmemeye başladı. Direkt olarak kullanıcı adı ve parolayı soran ekran geliyor. Denetim masasına gidip ayarı tekrar düzeltmek istediğimde ise şöyle bir hata mesajı aldım :

" Yeni yüklenen bir program Karşılama ekranını ve Hızlı Kullanıcı Değiştirme'yi devre dışı bıraktı. Bu özellikleri geri yüklemek için programı kaldırmanız gerekir. Bu değişikliği yapan programı tanımanız açısından bu ad size yardımcı olabilir: IWPDGINA.DLL      <<<Tamam>>>      "

Bu "dll" yi bilgisayarımda arattığımda "System32" de buldum. Ve bu dosyanın "Intel" e ait olduğunu gördüm.

Şimdi benim bunu -bu driver hangisiyse artık- kaldırmam mümkün değil. Çünkü kaldırırsam donanımım doğru çalışmayacak. Karşılama ekranını da kullanmak istiyorum. Her seferinde isim ve parola girmek istemiyorum. Bu hata bana çok saçma geldi. Bunu düzeltmenin bir yolu var mıdır? Ya da bir ayarı falan? Bana bu konuda yardım edebilirseniz çok sevineceğim. Çünkü bilgisayarıma program yüklemeden önce imajını alıp yedeklemek istiyorum. Fakat bu şekilde yedeklemek istemem doğrusu. İlgilendiğiniz için şimdiden Teşekkür Ederim. İyi Çalışmalar.

Saygılarımla
<<OĞUZ>>

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
MS Windows XP Pro. (S.P. 2)
Intel Core 2 Duo T7700 - 2.40 GHz.
2.00 GB RAM
NVIDIA GeForce 8400M GS - 512 MB
Wireless - Bluetooth vs..
Casper Laptop

İnternet Tarayıcı: Opera/9.26 (Windows NT 5.1; U; tr)