Ali İhsan sormuş:
Ben PC de oyun oynamaktan büyük zevk alan birisiyim.Son 2 haftadan beri bilgisayarımda mavi ekran sorunu belirdi.Oyuna girerken bilgisayar mavi ekran veriyor ve kapanıyor.Bilgisayarım 4 aylık ve bu sorun bundan 1-1,5 ay kadar öncede başıma geldi.Bu bilgisayarı dayım toplamıştı ve ona götürdüm.Beraber bilgisayara format attık.Ama format attıktan sonra XP yi bilgisayara yükleyemedim.Çünkü her yüklemede bir süre yükleme işlemi devam ediyor ve sonra bilgisayar mavi ekran verip kapanıyordu.Bu yüzden hard diski değiştirmek zorunda kaldım.Ve aynı sorun tekrar başıma geldi.Ne yapmalıyım?Format tek çare mi yoksa yapacak başka çözümlerde varmı?Birde eğer format atarsam bilgisayara tekrar XP yüklerken mavi ekran verip beni yeniden hard disk değiştirmeye mecbur bırakırmı?Şimdiden teşekkür ederim...
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
Bilgisayarımın ekran kartı NVİDİA Ge Force 8500 GT,işlemcisi İNTEL Core 2 Duo,hard diskim 320 gb ve 4 dosyaya ayrılmış durumda..XP C dosyasında kurulu...Anakartımın adı İNTEL Guardfish DQ965GF RAM ım 1 gb 533lük..İşletim sistemim XP..
İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; tr; rv:1.9.0.3) Gecko/2008092417 Firefox/3.0.3