Arkadaşlar windows xp dx 10.1 destekliyormu
windows xp dx 10.1 destekliyormu
bi tane kurdum dx 10 gözüküyor ama hepsı bos demekkı grid oyununu oynuyorum ama w7 de de aynı goruntu kalıtesını alıyordum xp dede anlamadım gitti bide dirt 2 dede aynı sadece dirt ıkı full ayarlarda xp de biraz kasıyor w7 kasmıyordu ama goruntu kalıtes aynı neden boyle oluyor o zamn bi bilginiz varmı
yok kurmadan öncede kasıyordu şuan denemedım eskı kurdugumdan bahsedıyorum yanı xp dx 9 desteklıyorsa sadece neden 7 dekı gıbı goruntu kalıtesını aynı alıyorum ekran kartım hd 4890
onu da mı desteklesin?
Artık bırakın da Xp'yi ebedi istirahatkarına defnedelim...
siz gömün bende bir süre daha kalsınnn :) ben sadece goruntu kalıtesının aynı olmasından endişeliyim dx 10 desteklemedıgıne gore xp W/ ye gore goruntu kalıtesının usuk olması gerekıyor ama gorutntu kalıtesı aynııı sadece neden boyle merak etmıstım
Görüntü kalitesi değilde ayrıntılar artıyor daha gerçekçi oluyor. Mesela DirectX 9'da bulutlar silik çıkar DirectX 10 ve 10.1'de bulut bildiğimiz bulut gibi görünüyor.
400 km hızla gıderken de onu farkedemiyeceğim için kalsın :)
Tabii ki gerçekçilikde artıyor sadece bulutdan ibaret değil.
yok o gerçekçilik aynı sende deneyebilirsin arkadaşım dirt 2 yi xp dede oyna w7 dede ben hıc bır degısıklık goremedım adamların alkıslaması ateşin yanarken ısı dan buharın falan gozukmesı toprak yolda gıderken taşların fırlaması vb vb hepsı aynı
herhalde taşlar fırlayacak.ama resulation diye birşey var onu yükselt bakalım senin xpde neler oluyor bize bir resmini koy buraya.ondan sonra bide win7 de dene aynı resulation da ondan sonra gel konuş kardeşim.hiç dx9 ile dx10.1 aynı olurmu?
ayrıca farklarını anlaman öyle bir kerede olmaz.oyunu biraz oyna veya oyunun win7de ve xp deki görüntülerini google dan araştır bakayım ondan sonra xp ile 7 aynı de.
İnternette yığınla fotoğraf var DirectX 9 vs. DirectX 10 gibi resimli bi şekilde gösteriyor.
tamam bekleyin koycam resimlerini ama suan xp yuklu onun için sadece xp den resim koyabilirim tamam mı arkadaşlar goruntuler grid oyunun dan olack ve bütün çözünürlük ayarları full olcak
arkadaşlar daha önce hiç resim eklemedim ama resim ekle yerinden gozat tan resımlerı secıp yukle dedım ama gozukmuyor anlamadım