Arkadaşlar foruma girenlerin yarısı Xp kullanıyor.Forumda o bölümün olmaması kötü oluyor.Herkes oy versin belki yöneticiler görür de Xp forumu yapar.
Windows Xp forumu geri gelsin
Zaten Windows XP SP3 desteği bitiyor bence eski windows işletim sistemleri forumu kalsın
Microsoft Xp'ye desteği kesemez . Tahminen% 35 civarında kullanıcısı var. İsterseniz istatistik sitelerine bakın.Bir çırpıda Microsoft herkesi Windows 8'e ve 7 'ye geçiremeyeceğine göre Windows XP SP4'ü çıkaracaktır.Onun desteği de 2019'a kadar gider . O zamana kadar millet Windows 7 ,8'e geçmeye başlar. Windows 2000 ve NT 4.0 gibi. NT 4.0'a tam olarak 6 service pack çıkmıştı.Windows 2000'e de 4 tane.
Microsoft göz korkutuyor.Windows Xp'yi çıkarsalar Windows'un pazar payı düşer.
Windows XP'nin fazla kullanıcısı olabilir ancak sonuçta eski bir işletim sistemi.
Windows XP'nin fazla kullanıcısı olabilir ancak sonuçta eski bir işletim sistemi.eSKİ OLURSA OLSUN ne olacak. Dünyanın yarısı kullanı
Ülkedeki olaylara bak millet nelerle uğraşıyo çok mu önemli xp forumu?
Ama bence olsa iyi olur foruma yeni başlayan biri windows xp ile ilgili sorusunu nereye soracağını şasırabilir.
xp nin kullanımı zaten giderek azalıyor.herkez win 7-8 e geçiyor.yakında eski windows sistemleri forumunuda kaldırırlar belki
Windows 7 Veya Vista Seçeneği Diye Bİrşey Yok 2007 Yılından 2009'a Kadar Herkez Vista Yüklü Gelen PC'sini Windows XP Formatlattı
Bunca İnsan Salak mı Vista Yavaş Bir Sistem Önce Vistanın Desteği Bitmeliydi Ama XP'Nin Desteği Bitse Bile Windows XP'yi Kullananlar Mutlaka Olacaktır
XP Efsane !
Ülkedeki olaylara bak millet nelerle uğraşıyo çok mu önemli xp forumu?sanki herkes konuları olması gereken yerlere açıyor... forumu kabaca bir tarasak konuyu nereye açacağımı bilemedim, o yüzden buraya açtım diye başlayan yüzlerce konu başlığı ile açılan bölümün alakası olmayan konu buluruz...Ama bence olsa iyi olur foruma yeni başlayan biri windows xp ile ilgili sorusunu nereye soracağını şasırabilir.
XP kullananın pc elinden alınmalı... para cezası verilmeli(!)... XP bitti... tarih oldu hala VISTA'yı beğenmeyip XP kullananlara yuh...biraz abartmıyor musun? o para cezasını yazacak devlet kurumlarının bile halen windows XP kullandığını düşünecek olursak, saçma bir tepki oldu gibi...