arkadaşlar bi sorum olucaktı masaüstündeyken özellikler dedigimiz zaman masaüstündeki görüntüyü değiştirmek istedigimiz fotoyu seçip fotoyu değiştiriyoruzya işte benim o listede istemedigim fotoğraflar var nasıl bu fotoları silerim
tşkler
arkadaşlar bi sorum olucaktı masaüstündeyken özellikler dedigimiz zaman masaüstündeki görüntüyü değiştirmek istedigimiz fotoyu seçip fotoyu değiştiriyoruzya işte benim o listede istemedigim fotoğraflar var nasıl bu fotoları silerim
tşkler
silemiyorsun heralde kendisi gidiyodu oraya koyduğun resimler
silebilirsin arkadaşım nasıl yapacağına gelince c<windows<web<wallpaper<buradaki klasörden istemediğim masaüstü resimlerini kaldırabilirsin.
kyliesilebilirsin arkadaşım nasıl yapacağına gelince c<windows<web<wallpaper<buradaki klasörden istemediğim masaüstü resimlerini kaldırabilirsin.kylie simdi dedigin yere baktım fakat windowsun temel fotoğrafları mevcut oysaki benim silmek istedigim fotolar görünmüyor.
yani şimdi tam olarak başka bir yolunu bilmiyorum ama oradaki fotolar zaten kalıcı olmuyor sen başka bir resim seçtiğin zaman o listedeki fotolarda değişiyor kalıcı olanlar windowsun kendi getidiği resimler.