Selamlar,
Windows XP home' da 2 kullanıcı var. Ben ADMIN ve bir arkadaş misafir olarak. Misafir' i benim dosyalarımı göremeyecek şekile nasıl getirebilirim? Admin olarak hangi ayarları uygulamam lazım?
Selamlar,
Windows XP home' da 2 kullanıcı var. Ben ADMIN ve bir arkadaş misafir olarak. Misafir' i benim dosyalarımı göremeyecek şekile nasıl getirebilirim? Admin olarak hangi ayarları uygulamam lazım?
Dediğinizi uyguladım, yanlız komut' un Windows tarafından bulunamadığı bildirisi geliyor..??
sayın BOOMFUNKMCS win xp home sürümünde group policy olmaz.pro da vardır.birde arkadaşımızın guest hesabının ulaşmamasını istemiyorsan senin admin klasörüne sağ tıkla orada güvenlik kısmından sadece kendi kullanıcını ekle.bu kadar.birde nxp home group policy de bulunan ayarlara eşdeğer verileri burada bulabilir.
kolay gelsin.
Ayrıca yukarıdaki Microsoft linki Windows Server Edition TechCenter linki
@cell-o
Merhabalar,
ADMIN klasör' üne sağ tıklayıp ''Özellikler' e'' girdiğim zaman ben 3 seçenek görüyorum; GENEL, PAYLAŞIM ve ÖZELLEŞTİR şıkları var. Bunun haricinde normal şekilde klasör' e şag tıklayıp ''Paylaşım ve Güvenlik'' bölümüne girdiğim zaman bahsettiğiniz ''Güvenlik'' kısımını göremiyorum?
güvenlik sekmesi için win xp home pc'ye http://www.winload.de/download/3 ... leSecPatch-1.0.html buradaki programı indiriniz.sonra güvenlik sekmesinden istediğinizi yapabilirsiniz.
koaly gelsin.
Biraz aceleci davrandım galiba..
Birisi güvenli mod a girince ''Güvenlik'' sekmesini görebileceğimi söyledi. Bende öyle yaptım ve sayiden orada gözülkdü ve bazı ayarlar yaptım ve aynı anda galiba bazı hatalar yaptım. Şimdi ise PC yi normal çalıştırdığım zaman D bölümüne girebiliyorum ama orada bulunan Programlara ''hakkım olamdığı'' için giremiyorum, erişim her defasında engelleniyor. Neler yapmam lazım? kötü olan normal PC açılırken birlikte çalışan diğer programlar' da açılmaz oldu? bayağı bir paniğe kapıldım.. lütfen yardımcı olun..
tekrar eski ayarlara dönebilirsin sanırım.tekrar güvenli kipte pc ni aç arkadaşım.