palandöken sormuş:
.yanlışlıkla bilgisayarımın fişi çıktı ve bir daha fişi takıp açtığım zaman kurulum yazılarından sonra ekrana şu yazı gelmeye başladı windows başlamadı bunun nedeni son yapılan yazılım veya donanım değişikliği gibi yazılar çıkıyor bu yazıdaki vurgulamalarında güvenli mod veya en son iyi yapılandırma bölümüne gelerek enter tuşuna basıyorum fakat yine açılır gibi oluyor açılmıyor ve aynı yazılar ekrana geliyor ne yapmalıyım yardımcı olursanız çok memnun olurum.teşekkür ederim çalışmalarınızda başarılar dilerim ERZURUM- ahmet hilmi dur
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
bilgisayarım beko marka 80 gb hafızası var foxon marka ana kartı işletim sistemi ise wındows xp profosoniyel ve mıcrosoft ofis programı var bilgisayarımın yaklaşık 20 gb hafızasını kullanmıştım.sabit diskeri ise c ve d .sürücülerinden d sürcüsünü hiç kullanmamıştım işletim sistemim ise c sürücüsünde yüklü.bilgisayarımın ayrıca dvd sürücüsüde var.
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30618)