arkadaşlar her xp kullanıcısı gibi bende telaş içindeyim.vistaya veya win7 ye nasıl geçeceğim diye.sonuçta bu işletim sistemleri ücretli olmakla beraber deneme sürmünü orjinal yapmak wpa denetimlerinin artması sonucu zorlaşacak.sizce xp ve xpcilerin sonu ne olacak?
windows xp nin sonu ne olacak?
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
300 mesaj
Win 98 e ne oldu ise o olacak varmı başka birşey yok.
Yeni Üye
31 mesaj
ben vistaya ve windows 7'e sadece dx10 ve 11 den doalyı ısındım ama hiç sevmedim bende bilmiyorum, zaten çoğu programda çalışmıyor onlarda kullandığım.
Yeni Üye
31 mesaj
Kullandığım çoğu program çalışmıyor. Yoksa bunun bir çözümü varda ben mi bilmiyorum? kullandıklarım hep eski programlar.
Yeni Üye
31 mesaj
Kullandığım çoğu program en son 2004 de yayınlanmış. ve 1-2 mb bile geçmeyen programlar.
ugoss; Windows 7'de öyle sorunlarla karşılaşmayacağımızı mı söylemek istiyorsun yoksa.. ?
beksKullandığım çoğu program en son 2004 de yayınlanmış. ve 1-2 mb bile geçmeyen programlar.
ugoss; Windows 7'de öyle sorunlarla karşılaşmayacağımızı mı söylemek istiyorsun yoksa.. ?
2004 yayınlanmış olması neyi değiştirir ki? hem hangi programlar onlar..?
Yeni Üye
31 mesaj
Benim anlamadığım xp de çalışan çoğu oyun program vs. neden vistada çalışmıyor ben sırf bu yüzden 7 yıldır xp kullanıyorum. yok mu bunun bir çözümü?