Bende herkese kurmasını tavsiye ediyor. Gözle görülür bir değişiklik olmasada Updata bakımından çok iyi oldu. Ben internet yavaşlaması veya bilgisayar donması gibi bir sorun ile karşılaşmadım şimdiye kadar...
Windows XP SP3 için görüşleriniz ..
sp3 kurduktan sonra zone alarm da kitlenmeler yaşanıyor ve ethernet kartı çalışmıyor. Bu sorunu yaşayan varsa ve çözüm bulduysa cevaplarını bekliyorum
Ethernet kartıyla ilgili bende sorun yaşadım sp2 deyken cd den kurduğum driver olmadı.Bende ethernet kartının chipsetini öğrenerek sitesinden indirip kurdum ve çalıştı.
Explorer 7 kurabilen varmı aranızda ?
brumaniakaptanpricebrumania bi arkadasımdada bu hatayı vermiş .. sorunu çözer çözmez yazıcam buraya ... yorumlarınız için teşekkürler ..İlginiz için teşekkür ederim kaptanprice, biraz araştırınca sorunun kaynağını buldum. Bu soruna bir program (TuneUp Utilities, BootXP, LogonUI Boot Randomizer gibi) tarafından değiştirilmiş olan "Ntoskrnl.exe" neden olmaktadır.
Değiştirilmiş olan boot dosyaları program üzerinden windows default ayarlarına geri alındığında ya da program sistemden kaldırıldığında sorun çözülmektedir.
Konuyla ilgili detaylı bilgiyi alttaki linkten edinebilirsiniz.http://support.microsoft.com/kb/327101/tr
Bu sorunla karşılaşan herkesin faydalanması dileklerimle.
Saygılar...kardeş sana tşk ederim sp3 yükleyemiyordum..
şuna bi çözüm bulun bilgisayar eskisinden hızlı açılıyor ama google tıklıyorum gelmiyor internetin gelmesi çok uzun sürüyor ve internet yavaşlıyor bunun nedeni ne çözüm bulan haber versin
Arkadaşlar ben cd ye entegre etmeden normal yama şeklinde yükledim internetimde hiç bi değişiklik yok ... anlamadım bende .. :(:(
kaptanpriceArkadaşlar ben cd ye entegre etmeden normal yama şeklinde yükledim internetimde hiç bi değişiklik yok ... anlamadım bende .. :(:(Bende Web üzerinden yayın yapan radyolarda eskiden kesilmeler oluyordu artık olmuyor.. Daha Hızlı açılıyor ama sitelere girdiğimde eskisinden daha yavaş bağlanıyor. :)
SP3 izlenimleri ;
Artılar:
-Bilgisayarda hızlanma
-Pc açılış hızında hızlanma
Eskileri
-Yüklenen temaların çalışmaması (UXTheme Multi-Patcher 6 dahil olmak üzere)
-İnternette yavaşlama (Nedenini hala anlamış değilim)
-Programların Açılış hızlarında yavaşlama
MuSDiSP3 izlenimleri ;SP3 kurulumunu yaptıktan sonra disk birleştirmesinden baktığımda dikin oldukça parçalanmış olduğuunu farkettim, siz de farkettinizmi? Bence disk birleştirmesi yapın.İnternetin bir süreliğine yavaşlamasıda olağan. Sonuçta sp3 kurulumundan sonra tüm çerezler silinmekte buda sık kullandığımız sitelere ait çerezlerin yeniden yüklemsine sebeb olmakta.Kullandıkça eski hızına kavuşacaktır.
Artılar:
-Bilgisayarda hızlanma
-Pc açılış hızında hızlanma
Eskileri
-Yüklenen temaların çalışmaması (UXTheme Multi-Patcher 6 dahil olmak üzere)
-İnternette yavaşlama (Nedenini hala anlamış değilim)
-Programların Açılış hızlarında yavaş
khramnSP3 kurulumunu yaptıktan sonra disk birleştirmesinden baktığımda dikin oldukça parçalanmış olduğuunu farkettim, siz de farkettinizmi? Bence disk birleştirmesi yapın.İnternetin bir süreliğine yavaşlamasıda olağan. Sonuçta sp3 kurulumundan sonra tüm çerezler silinmekte buda sık kullandığımız sitelere ait çerezlerin yeniden yüklemsine sebeb olmakta.Kullandıkça eski hızına kavuşacaktır.Bilgisayarı formatladıktan sonra SP3 kurdum.Driverları yüklemeden bile oldukca hızlı çalışmaya başladı.İnternetteki hız artışı normal halle geldi.Programlar daha hızlı çalışmaya başladı.Tek sorunu temalar için yamanın cıkmaması oda kısa süre içersinde çıkar umarım :D
Yazılımı indirdikten sonra tıklayıp yükleyin ve bilgisayarınızı yeniden başlattıktan sonra Windows xp tema kullanımı mümkün hale geliyor.
khramnYazılımı indirdikten sonra tıklayıp yükleyin ve bilgisayarınızı yeniden başlattıktan sonra Windows xp tema kullanımı mümkün hale geliyor.Çok ama cok teşşekür ederim yardımların için eski temalarımada kavuştum tekrar saol
Henüz Service Pack 3 için resmi microsoft sistesinden SP3 için bir açıklama yok.
bende inte hic yavaşlama olmadı yeni format attımtım ertesine sp3 kurdum hic bir sorun yok.
zaten sorunların %90 ı internetin yavaşlaması..sanırım bendede başladı o sorun videolarda beklemiyo ama normal sitelerde eskisinden yavaş acıyo ... SP2 ye dönebilirim ...:(:(
sp3 benim pc ve internette fark yaratmadı
Arkadaşlar 2 gün once bilgisayarıma format attıp xp home ed. kurdum onun üstüne hiç bir güncelleme yapmadan service pack 3 kurdumm şimdi bilgisayar sorunusuz çalışıyoo ama windows update yapamıyorum.. ne yapmam gerek saygılar...
iyi günler ben bunu yükledim fakat temalar hal özükmüyor bunu nasıl düzeltebilirim acaba sistem geri yükleme noktasını kullanıp eski haline alsam sorun dü
khramnYazılımı indirdikten sonra tıklayıp yükleyin ve bilgisayarınızı yeniden başlattıktan sonra Windows xp tema kullanımı mümkün hale geliyor.
Ben hala Msn 8,5 i kuramıyorum arkadaşlar. SP3 başıma bela oldu. :(:(:
Nasıl kuracağımı bir arkadaş anlatırsa çok sevinirim.
sp3 ü nerden indirebilirim? benim xp orjinal değil ..bi sorun olur mu? yardımcı olursanız sevinirim.. acemi sayılırımda:)