Arkadaşlar benim bir sorum olacaktı.Bilgisiyarım suan windows 7 arkadaslarım xp yap oyunlarda daha az hata alırsın dediler size xp yapayım mı ?
Windows Xp Yapayı mı ?
yok ben almayayım.. yapmanı isteyen çıkar belki...
bence yap remin yetersiz çünkü.
Xp yapsan iyi olur.Windows 7 internet vb. şeyler için 1 gb ram istiyor oyunlarda ise en az 2-3 gb istiyor. xp ise internet vb. şeyler için 256 mb ram istiyor oyunlarda ise 1-2 gb ram istiyor.
Windows XP devri bitiyor artık. Yakında microsoft ilişkilerini kesecek Windows Xp ile. Geçmeni ömicrosoftun xp ile ilişkilerini kesmesi hiçbir şeyi değiştirmez.sadece xp için güncelleştirme alamayacaksın.microsoft sitesindeki xp ile ilgili makaleleri kaldıracak.hepsi bu kadar.bu sadece yapay bi korkudur.geçmeni öneririm.güncellemelerin zaten windows u hantallaştırmaktan başka yaptığı bişey yok.bu konuda kafan rahat olsun
Yalnız sadece microsoft ilişkilerini kesmeyecek ; artık oyunlar, programlar windows xp için çıkarılmayacak.microsoftun xp ile ilişkilerini kesmesi hiçbir şeyi değiştirmez.sadece xp için güncelleştirme alamayacaksın.microsoft sitesindeki xp ile ilgili makaleleri kaldıracak.hepsi bu kadar.bu sadece yapay bi korkudur.geçmeni öneririm.güncellemelerin zaten windows u hantallaştırmaktan başka yaptığı bişey yok.bu konuda kafan rahat olsun
Büyük ihtimal yapacaktım ama şimdi arkadasın dediği kafamı karıştırdı oyunlar windows xp için cıkmazsa olmaz ama... :/