ahmet sormuş:
bilgisayarıma format atmak için windows cd sini taktım,daha sonra c yi silmek istedim(hard disc bölünmemiş) fakat "işlem yapılamıyor,seçtiğiniz bölüm kur için gerekli geçici dosyaları içeriyor" diye bir hata verdi.Devam dedim,bu sefer de "bilgisayarınızda yüklü bir windows dosyası hala var,bunu silmek ve devam etmek için l ye basın" dedi,l ye bastim,önce eski windows dosyalarını kaldırdı,daha sonra yeni windows dosyalarını cd den kopyalarken %57 ye geldiğinde bir dosya adı yazdı ve "kopyalanamıyor" dedi,tekrar dene dedim,2 kere enter abastım fakat kopyalayamadı,ve ardından bilgisayar kendiliğinden kapandı. Bilgisayarı tekrar açtım,aynı işlemleri tekrarladım,bu sefer de yeni dosya yüklemesi sırasında daha %0 iken "megasas.cat kopyalanamıyor"dedi,tekrar dene dedim,olmadı,esc ye basıp bu dosyayı atla dedim,arkasından başka bir dosya adıyla yine aynı hatayı verdi,bir kaç kere daha esc ye bastım,ama h,ç bir dosyayı kopyalayamadı.. Akşamdan beri bu işlemleri yaklaşık 20 kere tekrarlamama rağmen değişen hiçbirşey yok,windows tekrar kurulamıyor..
Bana acele yardım ederseniz çok sevinirim,iyi çalışmalar!!
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
IBM T 20 model laptop 56000 MB ram
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; .NET CLR 1.1.4322)