arkadaşlar windowstaki size göre en büyük yazım hatalarını buraya yazarsanız sevinirim ........
windows yazım hataları......
en büyük hata derlen ne kadar büyk olmalı bilemiyorum ama . xp kurulumu sırasında XP tanıtım yaparken cd yazma yerine cd yakma yazıyordu
müfit kiperen büyük hata derlen ne kadar büyk olmalı bilemiyorum ama . xp kurulumu sırasında XP tanıtım yaparken cd yazma yerine cd yakma yazıZaten doğrusuda cd yakmadır. :) neroda BURN butonuna tıklamıyormuyuz. BURN=YANMA
zaten o "burn= yakma/yazma" hep karıstırılıo hangisi doru die, kimisi "yakma" die cevirio kimisi "yazma", ama farketmes ya ikisinide anlıyoruzmu? anlıyoruz yeter bize
benim hatırlıdıgm hataya gelince; bitane var aklımda, XP kullanırken .zip dosyalarının windows gezgini acabiliodu ya, iste o dosyalara ayıkla komutu verince acılan sihirbazın ilk penceresindeki acıklama kısmında bi hata vardı. kelimeyi tam olarak hatırlamıorm ama bi harfimi ne eksikti(bi harfi ne kadar hatadan sayarsak artık), bi tek onu biliorm.
not: vista'da duzeltmisler onunki hatasız
Kullanıcı Hesapları'nda "Kullanıcıların Oturum Açma ve Kapama Şeklini Değiştir"e tıkla. Sol alttaki butondaki yazı aynen şöyle: "Uygula Seçenekleri".
Veya Herhangi bir kullanıcıya tıkladığında yukarıda "Şunun hesabında neyi değiştirmek istiyorsunuz?[Kullanıcı adı]" şeklinde bir ifade var. Resmen kullanıcıyı soyutluyor
edit: Bunlar XP'deki yanlışlar. Vista'da düzeltilmiştir umarım.
yazım hatası değil ama çok ilginç bi hata vermişti bi kere winndows xp
bi programı açmak için tıladım
promram.exe için bellek read olunamadı die hata vermişti
görünce gülmek ne yapacağımı unuttum bellek read olunamadı yarı türkçe yarı ingilizce nasıl bişeyse
benim başımada bir ara windows tarafından tanınmayan klavyem için Yardım almak için F1 basın diye uyarı vermişti.
bunlar bence çeviri hataları bunları regedittten ayarlanıyor ve bizim insanlarımız ya da çviren kişiler yanlış yazıyor
cell-obenim başımada bir ara windows tarafından tanınmayan klavyem için Yardım almak için F1 basın diye uyarı vermişti.Birçoğunuz biliyordur, Windows hatası değil ama, Klavyenizi pc den çıkarıp pc yi çalıştırın. POST ekranında "press F1 to continue" yazısı çıkacaktır. Anlamı ise "Devam etmek için F1 Tuşuna basın".
Zamanında OS/2 diye bir işletim sistemi vardı ve Türkçe'ye çevirilirken bildiğimiz dosya yerine kütük deniyordu. Biz o zamanlar büyük patırtı çıkartıp bu terimin yaygınlaşmasını engelledik, yoksa haliniz haraptı çocuklar, hep beraber kütük aşağı kütük yukarı, işletim sistemleri kereste deposu gibi olacaktı...
Cenk TarhanZamanında OS/2 diye bir işletim sistemi vardı ve Türkçe'ye çevirilirken bildiğimiz dosya yerine kütük deniyordu. Biz o zamanlar büyük patırtı çıkartıp bu terimin yaygınlaşmasını engelledik, yoksa haliniz haraptı çocuklar, hep beraber kütük aşağı kütük yukarı, işletim sistemleri kereste deposu gibi olacaktı...abi size minnettarız. siz engellemeseydiniz, ne olurdu kimbilir :) ama bence alışırdık onada ya. sıradan bişeymiş gibi normalmiş gibi gelirdi.
Cenk TarhanZamanında OS/2 diye bir işletim sistemi vardı ve Türkçe'ye çevirilirken bildiğimiz dosya yerine kütük deniyordu. Biz o zamanlar büyük patırtı çıkartıp bu terimin yaygınlaşmasını engelledik, yoksa haliniz haraptı çocuklar, hep beraber kütük aşağı kütük yukarı, işletim sistemleri kereste deposu gibi olacaktı...Böyle bır çeviri olabilirmi.Bu işletim sistemi, siz zaten kütüksünüz anlamazsınız, alın sıze bol bol kütük.der gibi....
Zuhahahaah bu nedır yahu. Wındowsun kendısı zaten bızı boğuyo.Bırde dosyalar boğulamaya mı başladı...
sen baska bi sitedemi gordun yoksa sendemi verdi?? o nası bi hatadır ya:D:D:D
globalerolarkadaşlar windowstaki size göre en büyük yazım hatalarını buraya yazarsanız sevinirim ........bne en cko şu yaızda htaa yparım ''healt''
(helat,helaet,hleat,halet,heatl) bnular bni deli eder
en snunda healt yzarım hespi şnu yzar
:D
disk birleştiricisinde de volume direk ses olarak yazmışlar halbuki orada anlatılmak istenen partizasyon ismi....
zuhahah....:)
globaleroldisk birleştiricisinde de volume direk ses olarak yazmışlar halbuki orada anlatılmak istenen partizasyon ismi....volume ses değildir sadece.zuhahah....:)
volume cilt volume hacim
volume miktar
volume yoğunluk
volume cilt (kitap) (isim) tr
volume yığın (isim) tr
volume birim
volume ses düzeyi
volume ses kuvveti
volume ses yükseltmedoğru aslında.
PcMaKeRvolume ses değildir sadece.yani disk birleştiricisnde yazılan şeyin doğru olduğunu mu söylüyorsun...:) sesvolume cilt volume hacim
volume miktar
volume yoğunluk
volume cilt (kitap) (isim) tr
volume yığın (isim) tr
volume birim
volume ses düzeyi
volume ses kuvveti
volume ses yükseltmedoğru aslında.