Windows, yerel saklanan profili yükleyemiyor.
Hasar görmüş profil veya yetersi güvenlik hakları
buna sebep olabilir. Bu sorun devam ederse, ağ
yöneticinizle bağlantıya geçin. kullanıcı ortamı die bu kutucuk çıkıyor ve bu yazıyor formda okudum bi kaç taktik yaptım yemedi güvenli moddan girip sistem geri yükleme yaptim olmadı yeni kullanıcı hesabı actım admin hesabından ntuser dosyalarını kopyalayıp yeni oturuma atacaktım hata verdi kullanıcı kapalı olduğu halde dosyalar kullanılıyor dedi açmadı şuan ekran format atılmış gibi gerçi yeni formatlanmıştı bişey yokdu ama eski haline alamıyorum ne yaparsam o kutucuk çıkıyor yardım lazım
windows yerel prolif bulamıyor ?
Kardeş Biraz Önce Profiline Baktım Bilgisayarında Win7 Ultimate varmış Bu sorun Genellikle XP de oluyor Sanırım işlemcin Desteklemiyor İncelemedim Ama Sana Önerim Bilgisayar Açılırken f8 tuşuna bas çek bas çek karşına normal başlat fln çıkacak ordan ağ ile güvenli modu seç ve orada yeni kullanıcı aç bide ordan dene olmazsa sistemi geri yükle .
format en iyi çözüm gibi gözüküyor
vall kardeş xp yi en son haziran 2009 da kullanmıştım galiba nasıl birşey bile olduğunu unuttum
windows 7 at oyun oynamıyacaksan internete girsin yeter
ör: flas belleğin içine win7 attım , flashı takılı unutmuşum iptal etmesem format atıcaktı
ben daha kötüsünü windows7 kurdum ama sadece internete girersin en uyduruk gtayı bile açmaz
benim kurduğu sistem
penitum 4 2.66 ghz tek çekirdek
512mb drr1 ram
32 mb onboard ekran kartı
80 gb ıde hdd
vardı sistemde 2 3 ay intenet ve film için kullanmıştım
formata gerek yok bu hatayı düzeltmenin tek yolu var denetim masasına girmeyi başarabilirsen yeni bir kullanıcı oluşturmak yada bilgisayarım-sağ tuş-yönet-kullanıcı hesapları-new user oluşturup bilgisayarı yeniden başlatıp oluşturduğun yeni hesap ile oturum açtığında sorunun düzeldiğini göreceksin eski hesabında bilgi varsa yeni kullanıcı üzerinden erişip yedekle ve sonra sorunlu olan hesabı silmen sorunu çözecektir. bazen bu hata alındığında sistem hiç açılmıyor bu sebepten dolayı format oluyor çözümü ama sistem açılıyorsa anlattığım şekilde format atmadan çözülüyor.