Arkadaşlar Benim amd 1500 soketA a7v8n-x 512 mb 80 gb hdd cd-rw bu bilgisayar windows yüklemiyor cd-rom driver yüklenemedi diye hata veriyor
Windows Yüklenmiyor
arkadaşım cd falan değiştirdim.genede olmuyor
ßirinci sorun cd takıyorum yuklemiyormu yani belli bir yerden sonra mı hata veriyor yoksa cd taktıgında okumayı mı yapmıyor eger okumayı yapmıyor ve başlatmaya geçmiyorsa ark dedigi gibi once "cumper" ayarlarına ßak yada bios tan sürücüLeri "enable" dir; genellikle "auto" yaparsan sorunun hallolur tahminimce..
yada biosu load yap bu da sorunu çözer. Eğer sorunu çözmezse bu saydıklarımız cd rom'u değiştrimek zorunda kalabilirsin.
Hımmm birde sen 98 cd si ile fdsik at bu kesin sorunu çözer eğer hdd ile sorun sa bu yüzdende yüklemeyebilir.
ya kardeşim bide BIOS'tan "Load Default Settings" yap bide öyle denesene.Bence bu biostan..
windowsu yüklerken tam olarak sabit yerde takılıyosa onu nerde yaptığını söylermisin yani ilk kepleri atarken yapıyosa bu sorunu ramin slotlarını değiştir veya ram değiştir kepleri atıp resetleyip sonraki açılış ekranında kalıyosa hdd arızalı fdisk at belki düzelir
erkin17windowsu yüklerken tam olarak sabit yerde takılıyosa onu nerde yaptığını söylermisin yani ilk kepleri atarken yapıyosa bu sorunu ramin slotlarını değiştir veya ram değiştir kepleri atıp resetleyip sonraki açılış ekranında kalıyosa hdd arızalı fdisk at belki düevet şimdi aklıma geldi arkadaşın dediği doğru olabilir. Yinede sen nerde takıldığını söylersen sorunun tam çözümünü yazarız. Ben cdden dediğimde biraz ezbercilik yapmışım [:I]