illegal içerik paylaşımı yapmayınız!
burdan Torrent ile indirebilirsiniz, 32 bit'tir, 64 bit daha önce verilmişti o yüzden sadece 32 bit'i verdim.
illegal içerik paylaşımı yapmayınız!
burdan Torrent ile indirebilirsiniz, 32 bit'tir, 64 bit daha önce verilmişti o yüzden sadece 32 bit'i verdim.
arkadaşım sanki daha once ben vermişim gibi acaba gormedin mi ?
32 veya 64 bit indirip kuran arkadaşlar 7000 sürümüyle arada ne gibi farklar var konuya ekleyebilirmi?
matador86arkadaşım sanki daha once ben vermişim gibi acaba gormedin mi ?ben 64 biti gördüm.
khramn32 veya 64 bit indirip kuran arkadaşlar 7000 sürümüyle arada ne gibi farklar var konuya ekleyebilirmi?İrfan hocam şimdi indiyorum yarın kurup denerim ona göre görüşlerimi yazarım.
hic bir fark yok her ikisinide denedim,su an 32 bit kullaniyorum vede gayet memmun durumdayim
bende şimdi 32 bit 7022 kurulu,, 7000'e göre daha stabil bence, bakalım bu 7048 de bir fark varmı, yarın kurulumunu yapar kurcalarım biraz, nisan ayında da rc sürümü çıkacak ama büyük ihtimalle onu halka açık dağıtmayacaklar gerçi torrente düşer ertesi gün, 7000 ile rc sürümü arasında 36 tane değişiklik yapıldığını yazıyordu chip.
khramn32 veya 64 bit indirip kuran arkadaşlar 7000 sürümüyle arada ne gibi farklar var konuya ekleyebilirmi?şimdi 7048 32 bit'ten yazıyorum, 7000'e göre bence daha stabil tema ve duvar kağıtlarında ufak çaplıda olsa değişiklik var control panelinin iconu değişmiş actıon center ve Mplayer elden geçirilmiş ie8 rc sürümüne yükseltilmiş, yani 7000'e göre bana daha hoş geldi İrfan hocam
KaraibrahimgilBana Pm Atarsan Sevinirim.pm den vazgeçtim forumda ayrı bir başlık olarak açtım:):):)
ahmet79şimdi 7048 32 bit'ten yazıyorum, 7000'e göre bence daha stabil tema ve duvar kağıtlarında ufak çaplıda olsa değişiklik var control panelinin iconu değişmiş actıon center ve Mplayer elden geçirilmiş ie8 rc sürümüne yükseltilmiş, yani 7000'e göre bana daha hoş geldi İrfan hocamnerden anladın rc sürümüne yükselttiklerini?
build 7022'de yükselttiler rc'ye
bunda rc damgasını kaldırmışlar
Son Düzenleme: Keras ~ 09 Mart 2009 16:11
evet hatta bu 7048 sorun çıkarmazsa finale kadar bile gideriz artık bununla
Kardeşim link kırık yenileye bilirmisin
tam 20 saatte torentte indi....internet hızı 2048 bit..!!!!