Windows7 ati Sürücü Hatası

Hauhet
10-04-2010, 09:34   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

Merhaba Arkadaşlar.öncelikle chip forumda yeni olduğumu söylemek isterim.İlk konumu şu an pc'mde bulunan ati sürücü hatası hakkında yazmak istedim.Gülümseme

Ati HD 2600 Pro ekran kartı kullanmaktayım.Windows7'yi kurmadan önce pc için uyumluluk testi yaptım ve herhangi bir sorun çıkmadı.Fakat herhangi bi oyuna girdiğim zaman 5-10 dakika içinde alt kösede "Amd Ati Sürücüsü Çalışmayı durdurdu ve Bu durumdan başarıyla kurtuldu." şeklinde bir uyarı çıkıyor.Ati'nin son driverini indirdim fakat bir değişim olmadı.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

clickonline
10-04-2010, 22:29   |  #2  
clickonline avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
459 mesaj

O duran atinin servisidir. Çalıştıra services.msc yaz enterla gelen pencereden ATI Hotkey Poller servisine çift tıkla başlagınç türü Devre dışı de , yeniden başlat bilgisayarı.

Banned
10-04-2010, 22:35   |  #3  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj

Bu sorun üç durumda ortaya çıkıyor.

1. si ekran kartı sisteme yetmiyor. en azından bazı oyunların çalıştığında.

2. si  ekran kartı kasılmalardan ve oyunu kaldıramamaktan dolayı fazla ısınıp yanıt vermeyi kesiyor.

3. sü overlock yapıldığından dolayı sistem zorlanıyor.

Sizinkisi 1. ve 2. seçenekten kaynaklanıyordur. Öncelikle kartın fanını söküp temizleyip termal macununu yenileyin. Bu işlem sorununuzu çözebilir. Çözülmezse bu sorunun meydana geldiği oyunlarda grafik ayarları minumuma indirin. Dahada devam ederse boşverin o oyunları oynamayın.