Merhaba arkadaşlar. LG r510 Tap-mst laptopa win7 64 bit kurdum. Deneme sürümü değil, 7600 versiyonu. Herşey harika yalnız günlerdir çözemediğim bir konu var. Sistem driverlarını kendi buldu onda sorun yok. Fakat ekran özellikle de video sorununu bir türlü çözemedim. Yazılar da kırık kırık görünüyor ve rahatsız ediyordu. Onu ClearType ile biraz düzelttim. Ama tatmin olamadım. Çünkü benim anladığım ekran kartı driverıyla ilgili bir sorun bu.
Ekran kartı NVIDIA GEFORCE 130 M. Sitesinden bulup kurdum. Fakat değişen bir şey yok. XPdeyken aldığım o harika görüntüyü bir türlü alamıyorum.Mesela bir program yükleyecekken sistem onay sorduğunda, ekran hafif kararması gerekirken bir anlık kapanıp açılıyor gibi oluyor. Aygıt yöneticisinde her hangi bir sorun olmadığı görülüyor. Yani driver sorunsuz ve güncel güya ama dvdler vcd gibi pixel pixel görünüyor, bluray filmler dvd gibi. Bunu nasıl çözerim? Lütfen birileri acil yardımcı olsun. Çok uğraştım.
ek: alakası var mı bilmiyorum ama performans derecelendirmesine baktım. Grafikler: windows aero için masaüstü performansı: 4.9 (7.9 üzerinden)
Ayrıca bir de aygıt sürücüsünde diğer aygıtların altında "bilinmeyen aygıt" diye bir sürücü eksik. Ayrıntısına girince şöyle diyor (İç High Definition Audio Veriyolu) Sorun gider diyorum olmuyor.