MERHABA DAHA ÖNCEKİ İŞLETİM SİSTEMİM WİSTA ULTİMATE 64 BİT Dİ VE WEBCAM DRİVERİNİ WİSTA NETTEN BULUP YÜKLÜYORDU MARKA OLARAK VİMİCRO FAKAT WİSTA ONU LENOVO Q350 PC USB CAMERA OLARAK GÖRÜYORDU VEDE ÇALIŞIYORDU. FAKAT WİNDOWS7 İ KURDUĞUMDA HİÇBİR ŞEKİLDE CİHAZI SİSTEME TANITAMADIM DRİVERİNİ BULAMIYORUM KULLANDIĞIM WİNDOWS7 64 BİT. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
WİNDOWS7 DE WEBCAM SORUNU
bravem ikitane aynı konu açtın farkındamısın.web camını windows 7 tanımıyorsa google LENOVO Q350 yaz ara ama boşuna çaba sarfetme windows 7 driverinin çıkmasını bekle.
Mustafa@PCVista sürücülerinin büyük bir kısmı Win7de oluyor...Evet, oluyor ama şöyle bir ironi var.1-Ülkemizde kullancıların satın aldıkları webcam'lerin %80'nin adı sanı belli değil.
2-Hepsi 10 Megapixel ama nedense kaliteli olan 640x480 (0.3 MP)piksel kameralardan daha kalitesiz görüntüleri var.
3-CD'sini kaybettiniz mi yandınız. Hayatınızın bundan sonraki dönemi ya forum forum sürücü ramaktya geçer ya da çing çang çong sitelerdeki yazıları anlamaya çalışmakla.
4- Kullanıcıların çoğu aslında bu kameraların fason olduğunu bilmediği için kendilerine önerilen farklı kamera sürüclerini kullanmamakta ısrar ederler. Halbuki örneğin Çang Çing ile Yang Ying aynı kameradır, tek farkı plastik kabıdır.
wista 64 bitte çalışıyor ama win7 de takıldı heralde bekleyeceğiz
Recep BaltaşEvet, oluyor ama şöyle bir ironi var.Katılıyorum,Aslında hepsi için standart sürücüler bile mevcuttur belki,örneğin bazı standart klavye modellerinde olduğu gibi.1-Ülkemizde kullancıların satın aldıkları webcam'lerin %80'nin adı sanı belli değil.
2-Hepsi 10 Megapixel ama nedense kaliteli olan 640x480 (0.3 MP)piksel kameralardan daha kalitesiz görüntüleri var.
3-CD'sini kaybettiniz mi yandınız. Hayatınızın bundan sonraki dönemi ya forum forum sürücü ramaktya geçer ya da çing çang çong sitelerdeki yazıları anlamaya çalışmakla.
4- Kullanıcıların çoğu aslında bu kameraların fason olduğunu bilmediği için kendilerine önerilen farklı kamera sürüclerini kullanmamakta ısrar ederler. Halbuki örneğin Çang Çing ile Yang Ying aynı kameradır, tek farkı plastik kabıdır.
bende de aynı problem vardı uraştım epey en sonunda format attım tekrak wındows 7 ye.usb kameralarını çoğu kamera usb girişine bağlı değilken ilk önce programını yüklüyon sonra pc ye usb kamerayı takıyon ondan sonra oluyor ancak.şu an eğer wındows otomatik olarak kendisi görüyorsa sürücüyü programı kaldırsanızda olmaz ben regeditten de sildim dosyaları ama aynı hatayı verdi.en son ya format atçanız tekrar yada bir program bulcanız usb kamerayı bütün şekilde wındows'tan kaldırsın veya o tarz wındows dosyalarını temizlemek için ne gerekiyorsa.driverlan falan problem yok aramayın boşuna.
arkadaşlar bende microsoftun kamerası var vistanın driveri olmadı microsoftun support sayfasında win7 için buldum ve kurdum manyak bişe oldu harika kaliteli ve inanılmaz efektler
ve bende microsoftun yeni çıkardıgı klavye wrilles lazer klavye onunla inanılmaz win7 ye tat veriyor tüm görsel uygulama efektleri yapıyor
yani alacagınız donanımlar microsoftun olsun hiç bir problem yaşamazsınız ve bütün özelliklerden faydalanırsınız
inanın ben çok memnunum
selam acer aspire 5532 series notebook windows7 ultimae kurulu
sorunum webcam çalışmıyor bana bu konuda yardımcı olurmusaunuz lütfen tşk.ler şimdiden sağolun
Paso aynı konu.
Sürücü varsa sil aygıtı çıkar.İnternetten sürücüsünü bul kur sonra aygıtı tak nasıl anlıyor.
10 senelik webcami algılayıpta bunumu algılamayacak
arkadaşlar aygıt yöneticisinden kameralarınıza ait donanım kimliğinizi yazın sürücüleri temin edeyim
Evet, oluyor ama şöyle bir ironi var.1-Ülkemizde kullancıların satın aldıkları webcam'lerin %80'nin adı sanı belli değil.
bazı konularda size katılmıyorum çin malıda olsa tüm kameralrda belli başlı chipsetler kullanılıyor ve sürücülerini bulmak zor değil
bi konuda şu bence çinliler değil ithalatçılar suçlu en düşük kaliteyi bize sunuyolarSon Düzenleme: oguzhan43 ~ 13 Nisan 2010 00:45
Tam tersine Recep arkadas dogruyu söylüyor kuzenim ortalama senede 1 yada 2 kamera degistiriyor 10 15 tl ucuz Cin mali.
bazı konularda size katılmıyorum çin malıda olsa tüm kameralrda belli başlı chipsetler kullanılıyor ve sürücülerini bulmak zor değil
bi konuda şu bence çinliler değil ithalatçılar suçlu en düşük kaliteyi bize
Adam gibi 40 50 tl seviyesinde Microsoft yada Logitech ürünü al kullan.
Arti bu kameralar ilk basta cok iyi calisir 1 ay sonra nedense renkleri karisir.
Gercekler bunlar cinliler Microsofta, Logiteche ürettimi adam gibi üretir kendi mallarina gelince en edisini yaparlar mantiksizlik ama böyleler savunulacak yönü yok.
Ayrica gümrüksüz mal getiriyor adam (Yedek parca adi altinda) aci gercektir Türkiye icin 2002den beri 1 dolar alsa 1 dolar ulasim dagitim vs vs desen bunu satanin kari kendi kari 10 15 tl seviyesi.
Kaliteli getirse 20 30 satsa Cin malina adam ona verene kadar 35 üstüne zaten iyi markalar var