arkadaşlar windows7ye geçme kararı verdim fakat driverlarım uyarmı xp ve vistanın driverları var windows 7ye geçtiğimde driverları nasıl bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim
windows7 driver
Birçok bilgisayara windows 7 yükledim. Şimdiye kadar hiçbir bilgisayarın dahili donanımında ekran kartı ve ses kartının GELİŞMİŞ SÜRÜCÜLERİ haricinde sürücüye ihtiyacım olmadı. Onlardada zaten standart sürücüleri yükleyip donanımları kullanıma açtı. Bunların haricinde wepcam, yazıcı, tarayıcı gibi harici harici donanımlarında zaten birçoğunun windows 7 sürücüleri çıktı. Hoş çıkmasalar dahi xp veya vista sürücülerini sorunsuz kullanabiliyorsunuz. Ben wepcamda hala vista sürücüsünü kullanıyorum, windows 7 sürücüsü çıktımı diye araştırmadım dahi. Sürücü konusunda en proplemsiz işletim sistemi sanırım windows 7 dir, ewndişeniz olmasın.
bu windows7nin bütün sürümlerinde geçerlimi korsan veya lisanslı farkedermi
Sisteminiz,donanımınız çok eski değilse Windows 7 kurulum aşamasında sürücüleri otomatik olarak yüklemekte.Size tavsiyem elinizdeki cd lerden driverleri windows 7 ye hiç yüklemeyin.Kurulumdan sonra aygıt yöneticisinden bakarak sorunlu aygıt varsa eğer bunların driverlerini (vista driverleri win 7 de çalışır) netten indirip kurmanız yeterlidir...