Kurulum yaparken % 7 ye geldiği zaman Error Code : 0x80070570 diye hata veriyor Windows 7 64x sorun nedir acaba
Windows7 Error COde:0x80070570
Sisteminiz nedir? İşlemciniz 64-bit destekliyor mu acaba?
bülbülAcer 5920 T7500 2.2 ghz 3gbEvet, destekliyor.
Yeniden dvd ye çekip deneyin. Dvd ye yazma hızınıda düşürün biraz.
h@y@letYeniden dvd ye çekip deneyin. Dvd ye yazma hızınıda düşürün biraz.Evet, bu hata kodu için genelde bu cevaplar verilmiş; daha yavaş bir yazdırma hızı seçin ayrıca.
dvd yi en düşük hızla yazdırdım ama yine aynı hatayı veriyor
bendede aynı sorun var 32 bit indirdim yaklaşık 3 kere....3x hız ile yazmayı denedim yine aynı hatayı verdi..Formatlayarak yüklemeyi denedim ama hiç birinde bi sonuç alamadım..bios ayarlarında ilk cd/dvd seçeneğini seçtim
indirdiğiniz dosya tam olarak indiğinden emin misiniz ?
indirdiğiniz yerden mb/gb ına bakın..
deamon tools yada virtual pc ile kurmayı deneyin...dosyanın yanlış inmediğinden emin olmak için..
2.37 gb olması lazım indirdiklerim...sabit diskimde iki bölüm var ve c'ye (yani windowsun kurulu olduğu diske) format atarak deniyorum. CASPER NEO NOD2000-9H95R
bu probleme cevap vere bilecek biri yokmu...benimde GA-EP45-DQ6 anakart...4 GB ram..ve Ghz islemcim var...yavas yazdim hizli yazdim baska programlar denedim.baska x64 indirip denedim olmadi..indirdiklerim OEM iso dosyalari...ama yinede olmadi yinede 100/7/yada 13 de filan bu 0x80070570 hatayi aliyorum lütfen biri yardim etsin...
bios dan olamazmi...bios güncelemesi yaptim ondan kaynaklaniyor olamazmi birde Almanca atiyorum burada oturuyorum..ama XP vista ve windows 7 x86 yada 32 bit de problem yok sadece w7 x64 bit problem cikio..?
KESİN ÇÖZÜM
internet kafeden yeni format CD'si yaptırın yada orjnal cd'den format atın düzeliyor