Beyler şimdi format atmak için dvd yi takıyorum ve bilgisayara restart atıyorum bilgisayar dvd yi okuyor boot ekranı falan geliyor sonra windows7 olarak açılıyor arka plan geliyor fakat Klavyeyi dili saat dilimini seçeceğimiz menü gelmiyor bekliyorum ama bekleyincede gelmiyor pc kilitleniyor 64 bit dvd aldım dün sorun neden olabilir yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler
Windows7 Format atmada sorun
Yok hayır zaten format atma videosuda izledim hani dvd takıyorum restart atıyorum okuyor yani açıyor dvd yi arka plan geliyor klavye seçme dil seçme birde hangi ülkenin saat dilimini seçtigin kısım gelmiyor o menü beklemekte çözüm olmuyor
xp cd si varmı veya başka w7 cd si ?? birkerede onunla dene, acaba w7 cd sindemi var problem yoksa doanımsalmı , hiç olmazsa ne olduğu belli olsun..
Beyler şimdi format atmak için dvd yi takıyorum ve bilgisayara restart atıyorum bilgisayar dvd yi okuyor boot ekranı falan geliyor sonra windows7 olarak açılıyor arka plan geliyor fakat Klavyeyi dili saat dilimini seçeceğimiz menü gelmiyor bekliyorum ama bekleyincede gelmiyor pc kilitleniyor 64 bit dvd aldım dün sorun neden olabilir yardımlarınızı bekliyorum teşekküEğer pc de çalışan bir sistem varsa halihazırda dvd yerine,sistemi açıp usb yi hazırlayıp usb ile format atmayı dene.
Son Düzenleme: Anroozha ~ 15 Temmuz 2012 14:11
bak kardesım teknik orak bir sorunun vardı 1 ram degiştir dene 2 power güc düşümü olup win 7 ye yetmiyordur 3 hdd xp de sorunsuz calısa bilir fahat bir arıza oluştugunda win 7 bunu es gecmez takılı kalılr bu sölediklerim teknik olaydır. lakin dvd or dvd rw bozuk bozuk olabilir yada dvd senin dvd rw nin max hızından daha hızlı yazdırılmış olabilir .
Beyler şimdi format atmak için dvd yi takıyorum ve bilgisayara restart atıyorum bilgisayar dvd yi okuyor boot ekranı falan geliyor sonra windows7 olarak açılıyor arka plan geliyor fakat Klavyeyi dili saat dilimini seçeceğimiz menü gelmiyor bekliyorum ama bekleyincede gelmiyor pc kilitleniyor 64 bit dvd aldım dün sorun neden olabilir yardımlarınızı bekliyorum teşekkübiostan maus ve klavye kullanımını açık bırak. Seçimin gelebilmesi için girdinin görünmesi gerek.